Häpykarvojen sheivaaminen ei ole vain naisten suosiossa - miesten paineet selvitettiin

11.06.2015 19:15 - Senni Loikala

Tuhannet miehet vastasivat kyselyyn, jossa selvitettiin heidän suhtautumistaan oman häpykarvoituksensa siistimiseen. Miehiltä kysyttiin myös, millainen alapääkarvoitus naisella oli eniten heidän mieleen.

Huffington Post -lehti ja AskMen.com-sivusto löivät viisaat päänsä yhteen ja lähtivät selvittämään, mitä miehet ajattelevat niin omasta kuin naistenkin alapääkarvoituksesta. Kyselyyn otti osaa yli 5000 miekkosta ja heidän vastaustensa perusteella miehet pitävät eniten seuraavanlaisesta häpykarvoituksesta naisella:

41 prosenttia pitää eniten täysin paljaasta alapäästä tai siitä, jos naisella on brasilialainen vahaus.

38 prosentin mieleen on eniten huolella sheivattu häpykarvoitus, mutta heistä aikuisella naisella kuuluu olla jonkin verran alapääkarvoja.

15 prosentille ei ole mitään väliä, millainen häpykarvoitus naisella on - kunhan hän itse tuntee olonsa mukavaksi ja seksikkääksi.

5 prosentille suosikkikarvoitus on täysin luonnonmukainen.

1 prosenttia pitää eniten jostakin toisenlaisesta häpykarvoituksesta.

Entä tuntevatko miekkoset paineita huolitella omaa alapääkarvoitustaan?

48 prosenttia: "En tunne painostusta, mutta pidän huolella sheivaamisesta."

20 prosenttia: "Jos hän sheivaa miellyttääkseen minua, olen hänelle velkaa sen, että myös minä olen huolellisesti sheivattu."

20 prosenttia: "Kyllä, näinä päivinä odotetaan miehen kiinnittävän huomiota ulkonäköönsä."

12 prosenttia: "En."


Tulokset poikkeavat hieman suomalaisten miesten mietteistä siitä, millainen alapääkarvoitus on naisella mieluisin. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat