Hyvän mielen -blogit - 3 parasta

01.12.2012 13:15 - Heli Thoren

Lue näitä blogeja, kun haluat pohtia elämää syvemmin ja tulla hyvälle mielelle.

1. Sara K - trendi.fi/blogi/sara-k

Helsinkiläinen Sara pohtii syntyjä syviä, mutta aina positiivinen vire mukana. Blogia lukiessa saa paitsi uusia ajatuksia, myös toivoa ja uskoa, jos elämä murjoo. Saran blogissa muistetaan kerta toisensa jälkeen muistuttaa haaveilun tärkeydestä ja siitä, että omien unelmien voi uskoa käyvän toteen. Plussaa kauniista visuaalisesta ilmeestä.

2. Just Little Things - justlittlethings.net

Englanniksi kirjoitettu blogi muistuttaa niistä arkisista asioista, joista pitäisi joka päivä muistaa olla kiitollinen. Painaessaan eteenpäin arjen kiireissä harva tulee muistaneeksi kuinka hyvältä tuntuu esimerkiksi postikortin saaminen tai se, kun työkaveri muistaa, että haluat maitoa ja sokeria noutokahviisi. Blogista tuli nopeasti niin suosittu, että ihanista pienistä muistutuksista ilmestyy kirja englannin kielellä, ensi vuoden puolella.

3. Auta Elina - trendi.fi/blogi/auta-elina

Parisuhdekirjoja kirjoittanut toimittaja Elina Tanskanen pitää Trendi-lehden alla Auta Elina -blogia. Muiden muassa logoterapian oppeihin nojaavat viisaudet terästävät omaa elämää, pohtii sitten kysymyksiä vanhemmuudesta, parisuhteesta tai omien pelkojen voittamisesta. Kirjoitusten kannustava ja sisarillinen sävy houkuttelee palaamaan blogin äärelle aina uudelleen hakemaan kaikupohjaa omille ajatuksille.


Kilpailut

Uusimmat