Varpaat kertovat yllättävän paljon luonteestasi - tee hauska testi

20.07.2015 22:45 - Senni Loikala

Jokaisen varpaasi ulkomuodosta pystyy päättelemään jotakin luonteestasi. Osuvatko leikkisät pika-analyysit oikeaan sinun kohdallasi?

Riisu sukkasi ja selvitä, mitä viidellä varpaallasi on sanottavaa! Ne voivat nimittäin kertoa jotakin luonteestasi. Ainakin, mikäli leikkimielisiä luonnehdintoja on uskominen:

Isovarvas

Jos pottuvarpaasi on muita varpaitasi paljon pidempi, voit olla ylpeä poikkeuksellisen terävästä älystäsi ja ihastuttavasta luovuudestasi.

Mikäli isovarvas on verrattaen pieni, niin kaikki langat pysyvät takuulla käsissäsi - osaat samaan aikaan sekä silittää, puhua puhelimessa ja mutustaa aamiasleipää.

Kakkosvarvas

Mitä pidempi isovarpaan viereinen varpaasi on, sitä paremmat lähtökohdat sinulla on saavuttaa isojen pomojen asema työelämässä. Olet dynaaminen persoona, jolla ei ikinä mene sormi suuhun.

Jos toinen varpaasi on lyhyt, on ympärilläsi ihanan sisäisen harmoniasi aura. Olet seesteinen, onnellinen ja itsesi kanssa sinut oleva ihminen.

Kolmosvarvas

Mikäli varvasrivistösi keskimmäinen kaveri on tavallista pidempi, kääntyy se eduksesi työelämässä. Olet nimittäin duunipaikkasi energiapallo, ja ratkaiset ongelman kuin ongelman. 

Jos kyseinen varpaasi on lyhyt, olet todellinen elämästä nautiskelija. Sinä jos kuka osaat hemmottelun jalon taidon. Sinulle rentoutuminen on tärkeää, etkä stressaannu pienistä. 

Nelosvarvas

Jos pikkuvarpaasi vierustoveri on pitkä ja suora, elämäsi ykkösprioriteetti on todennäköisesti perhe. Olet hyvä kuuntelija ja hoivaat milloin ihmisiä ja milloin eläimiä vilpittömän hyväsydämisyytesi ansiosta. Se voi johtaa siihen, että otat koko maailman murheet omiksesi ja se tuntuu kuluttavan sinua henkisesti.

Mikäli nelosvarvas on sinulla lyhyt, olet suunnannut fokuksesi muualle kuin perheeseen tai ihmissuhteisiin. Saatat olla erityisen intohimoinen työssäsi tai harrastuksissasi.

Pikkuvarvas

Mikäli varvasrivistösi laitimmainen edustaja on erityisen pieni, olet todennäköisesti ilkikurinen veitikka. Kyllästyt helposti ja katseesi hakeutuu alituisesti kohti uusia, viihdyttäviä seikkailuja. Ympärilläsi raikaa nauru, ja seurasi on haluttua. 

Kokeile seuraavaksi, pystytkö liikuttamaan pikkuvarvastasi niin, ettei se koske sen vieressä olevaa nelosvarvasta. Jos onnistut, olet impulsiivinen, seikkailuihin syöksyväinen ja karsimaattinen persoona.

Mikäli pikkuvarpaasi on parkkeerannut itsensä kiinni naapurivarpaaseen, olet erityisen lojaali luonne. Arvostat rutiineja, ja kartat yllätyksiä. Jos tahdot pitää hauskaa, niin etsi kumppani, joka saa pikkuvarpaan kauemmas nelosvarpaasta. Kestävää avioliittoa ajatellen puolestaan huono pikkuvarpaan heiluttelija voi olla parempi valinta!

Lue myös: Kärsitkö kuivista kantapäistä? Kolme tehokasta hoitokeinoa

Lähde: Heart

Kilpailut

Uusimmat