Kuva: AOP

UEFA haluaa pelaajien lapset pois kentältä pelien jälkeen: "Se voi olla vaarallista"

05.07.2016 15:05 - Joose Koskiranta

Muun muassa Gareth Bale ja Pepe ovat juhlineet voittoa lastensa kanssa.

Useat pelaajat ovat ottaneet jälkikasvunsa kentälle temmeltämään pelien jälkeen Jalkapallon EM-kisoissa. Näin on tehnyt muun muassa Walesin tähti Gareth Bale ja Portugalin raudankova puolustaja Pepe.

UEFA ei kuitenkaan halua lapsia kentälle, sillä se voi turnausjohtaja Martin Kallenin mukaan olla vaarallista. 

- Kyseessä on euroopanmestaruuskilpailut, ei perhejuhla. Jalkapallostadion ei ole maailman turvallisin paikka pienelle lapselle, hän sanoi.

(kuva: AOP)

Pitkässä turnauksessa pelaajat eivät kuitenkaan näe perhettään paljoa, jonka takia pelin jälkeiset hetket lasten kanssa ovat heille kullanarvoisia. Voitokkaan Pohjois-Irlanti -ottelun jälkeen Bale kertoi kentällä 3-vuotiaan lapsensa kanssa leikkimisen ollut unohtumaton hetki.

- Pelin jälkeinen tuokio tyttäreni kanssa oli erittäin tunteellinen. En ole nähnyt häntä kunnolla neljään tai viiteen viikkoon, joten se oli mahtava kokemus, jota en tule unohtamaan, hän kuvaili. 

Kallen tunnustaa lasten olevan söpöjä, mutta toivoo joukkueiden pitävän mukulansa katsomon puolella.

- Emme ole täysin sitä vastaan, mutta haluamme olla varovaisia. Siitä on tullut normaalia, että lapset ja vaimot tulevat kentälle pelien jälkeen, mutta vain henkilöt, joilla on lupa, saavat tulla kentälle. 

Lue myös: Kommentaattori hullaantui Islannin voittomaalista - ääni meinasi lähteä

Lähde: TV2

Kilpailut

Uusimmat