Kuva: AOP

KalPa kaappaa laitahyökkääjän SaiPasta

08.02.2016 08:15 - Mikko Räsänen

SaiPassa läpimurtokauttaan pelaava Tommi Jokinen palaa ensi kaudeksi Kuopioon.

Vaikka liigakauden tärkeimmät pelit ovat vasta edessäpäin, rakentavat liigajoukkueet täysillä jo tulevan kauden rostereitaan. Kuopion KalPa on saamassa yhden tärkeän palasen hyökkäykseensä, sillä Radio Cityn tietojen mukaan SaiPassa uransa parasta kautta pelaava Tommi Jokinen on siirtymässä ensi kaudeksi Kuopioon.

Jokisen KalPaan siirtymisessä on kyse paluumuutosta, sillä Jokinen tuli Lappeenrantaan nimenomaan KalPasta syksyllä 2012 yhdessä Jaakko Rissasen kanssa. Rissasen SaiPa-jakso kesti vain kaksi kautta ennen kuin hän palasi Kuopioon. Jokinen pelaa Lappeenrannassa jo neljättä kauttaan ja on jo nyt rikkonut aiemman yhden kauden piste-ennätyksensä, sillä hän on 49 ottelussa tehnyt 12+13=25 pistettä. Piste-ennätyksen syntymistä on auttanut se, että Jokinen on pelannut suuren osan kaudesta SaiPan tehokkaan ulkomaalaiskaksikon Chad Raun ja David McIntyren rinnalla.

SaiPalla saattaa olla edessä suuri jälleenrakennusurakka, sillä niin Raun, McIntyren kuin tehopuolustaja Sam Lofquistin sopimukset loppuvat tähän kauteen. Huipputehokas ulkomaalaiskolmikko on varmasti herättänyt huomiota niin laajalti, että heidän pitämisensä Lappeenrannassa tulee olemaan vaikeaa.

Kilpailut

Uusimmat