Kuva: AOP

Agentti paljastaa: ManU ei ollut Zlatan Ibrahimovicin toivoma uusi seura

05.09.2016 16:25 - Mikko Räsänen

Zlatan Ibrahimovicin siirto PSG:stä Manchester Unitediin oli tämän kesän siirtopommi. Nyt hyökkääjän agentti on paljastanut, että Zlatan olisi halunnut siirtyä kokonaan eri joukkueeseen.

Zlatan Ibrahimovic on aloittanut tehokkaasti uransa Manchester Unitedissa. Hän on tehnyt ensimmäisissä neljässä ottelussaan yhteensä neljä maalia. Ibrahimovicin agentti paljastaa kuitenkin, että jos Zlatan olisi saanut päättää, ei hän olisi siirtynyt legendaariseen brittijoukkueeseen.

Agentin mukaan Ibrahimovic olisi halunnut palata AC Milaniin, jossa hän pelasi 2010-2012. Ongelmaksi kuitenkin nousi se, että Zlatan oli liian kallis.

- Italialla ei ollut varaa häneen, joten meidän piti miettiä muita suunnitelmia, agentti Mino Raiola kertoo.

Ibrahimovicin kerrotaan saavan Manchester Unitedista jopa 240 000 euron viikkopalkkaa. Tuo summa olisi siis ilmeisesti liikaa AC Milanille. Ja ilmeisesti Zlatan ei ollut valmis tulemaan palkkapyynnössä vastaan päästäkseen haluamaansa joukkueeseen. Silti agentti korostaa sitä, miten Ibrahimovic rakastaa AC Milania. 

- Milan on aina hänen sydämessään. Se on hänen suosikkijoukkueensa Italiassa ja ehkä koko maailmassa. 

Katso alta Ibrahimovicin kooste huikeista taidonnäytteistä ja maaleista, jotka Ibrahimovic on tehnyt jo nyt United-paidassa.

Lue myös: Nepalin jalkapalloliigassa tykitettiin maali puolesta kentästä - katso

Lue myös: Onko venäläiskaunotar kaikkien aikojen kuumin jalkapallofani?

Kilpailut

Uusimmat