Kuva: AllOverPress

EM-turnauksen valmentajien palkat listattiin - yksi työskentelee ilmaiseksi

14.06.2016 15:45 - Joose Koskiranta

Venäjän valmentaja Leonid Slutsky ei saa palkkaa Venäjän palloliitolta.

Supertähtien, kuten Cristiano Ronaldon ja Zlatan Ibrahimovicin palkat eroavat huimasti esimerkiksi Islannin reservipelaajiin verrattuna. 

Samoin myös EM-joukkueiden valmentajien palkoissa on selviä eroavaisuuksia. 

Englannin Roy Hodgson on parhaiten palkattu valmentaja. Suomen maajoukkuettakin aikoinaan luotsannut englantilainen tienaa viisi miljoonaa euroa vuodessa. Toisena listalla on Italian koutsi Antonio Conte, jolle Italian palloliitto maksaa yli neljä ja puoli miljoonaa euroa kaudessa. 

Turkin "keisari" Fatih Terim löytyy kolmospaikalta kolmen ja puolen miljoonan euron tuloilla, jättäen Saksan Joachim Löwin neljänneksi 3,2 miljoonan euron tienesteillä. 

Sentitön Slutsky

Taulukon toisessa päässä majailee Ukrainan Mykhaylo Fomenko ja Romanian Anghel Iordănescu, jotka tienaavat 170 000 ja 120 000 euroa vuodessa. 

Sitten on Venäjän valmentaja Leonid Slutsky, joka voi jäädä täysin palkatta. Hän nimittäin suostui palkattomaan sopimukseen, mikäli hän sai jatkaa seurajoukkue Moskovan TsSKA:n valmentamista. 

- Slutsky ei saa palkkaa, mutta hyvien tulosten perusteella hänelle maksetaan bonuksia, sanoi Venäjän urheiluministeri Vitaly Mutko. 

Alta voit nähdä kaikkien EM-joukkueiden valmentajien palkat. Unkarin valmentaja Bernd Storckin palkkaa ei ole julkaistu. 

Lue myös: Miehet listasivat naisten EM-kisaletkautuksia: "Milloin Brasilian pelit alkavat?"

Lähde: Ekstra Bladet

Kilpailut

Uusimmat