Sairasta, orankia käytettiin seksiorjana ilotalossa - Ei herkille!

01.06.2012 18:45 - Mikko Räsänen

Borneossa on paljastunut todella törkeä eläinrääkkäystapaus.

Borneossa paljastunut tapaus osoittaa, että ihmisen julmuudella ei ole mitään rajaa. Pienessä borneolaisessa kylässä olevaan bordelliin tehdyssä ratsiassa pelastettiin aikuinen oranki, jota ilotalo oli myynyt eläimiinsekaantujille.

Borneon orankien suojeluun keskittyvän järjestön edustaja Michelle Desilets arvioi seksiorjaksi alistetun apinan olevan 6-7-vuotias. Orangin käytös viittasi siihen, että se oli ollut hyväksikäytettynä pitkään.

- Jos mies käveli orangin lähelle, kääntyi se heti sopivaan asentoon tarjotakseen itseään, Desilets kertoi.

Oranki oli myös fyysisesti heikossa kunnossa. Se oli kahlittu kiinni ja kaikki sen karvat oli ajettu pois. Omistajat eivät olleet piitanneet siitä, että karvat ovat orangin hyvinvoinnille tärkeitä.

- Sen karvat ajettiin joka toinen päivä. Siksi sen ihossa oli näppylöitä ja iho oli ärtynyt. Kun paksu turkki ei enää suojannut sitä, pääsivät hyttyset pistämään sitä vapaasti ja monet pistoskohdat olivat tulehtuneet.

Tieto orangin käyttämisestä seksileluna tuli järjestölle jo vuotta aiemmin. Pelastusoperaatio kesti kuitenkin yli vuoden, sillä koko kylä nousi taistelemaan pelastajia vastaan. Kylän miehet eivät halunneet orankia vapautettavan, koska se oli miesten keskuudessa suositumpi kuin yksikään bordellin naisista.

- Aina kun menimme kylään poliisien tai paikallisviranomaisten kanssa, kohtasimme määrältään ylivoimaisen joukon kyläläisiä, jotka eivät halunneet luopua orangista. He uhkasivat meitä aseilla ja myrkytetyillä veitsillä.

Lopulta orangin vapauttamiseen tarvittiin pieni armeija.

- Se onnistui viimein tulimme kylään mukanamme 35 poliisia, joilla oli AK-47 -rynnäkkökiväärit.

Nyt Pony-niminen oranki voi jo paremmin. Sen karvat ovat kasvaneet takaisin ja tulehdukset parantuneet. Muussa mielessä tällä tarinalla ei kuitenkaan ole onnellista loppua, sillä joko viranomaisten tai sopivien lakien puuttumisen takia Ponyn hyväksikäyttäjiä ei tulla haastamaan oikeuteen.

Lue tapauksesta lisää täällä.

Kilpailut

Uusimmat