Tämä sympaattinen mummo paljastui vaaralliseksi huumeruhtinaaksi

16.04.2012 22:10 - Mikko Räsänen

USA:ssa on tehty yksi maan erikoisimmista huumepidätyksistä. Viranomaiset pidättivät 73-vuotiaan mummon, joka paljastui yhdeksi maan johtavista huumekauppiaista.

Darlene Mayes, 73, näyttää ulospäin pullantuoksuiselta isoäidiltä. Hänellä on hopeanharmaat hiukset ja kirkkaansiniset silmät. Vielä muutama kuukausi sitten viranomaisillakaan ei ollut pahaa sanottavaa 73-vuotiaas mummelista, sillä hän oli elänyt kuin mallikansalainen, eikä hänellä ollut rikosrekisteriä.

Tuo kaikki oli kuitenkin kulissia, sillä todellisuudessa Mayes oli yksi maan johtavia huumekauppiaita. Kun viranomaiset pääsivät Mayesin jäljille ja tekivät ratsian hänen kotiinsa, paljastui todellisuus. Mayesin kotoa löytyi revolveri, puoliautomaattipistooli ja lähes 300 000 dollaria käteisenä.

Tutkijat ovat tyytyväisiä pidätyksestä, sillä Mayesin kerrotaan johtaneen huumeverkostoa, joka levitti huumeita neljään osavaltioon. Touhu oli todella laajamittaista, sillä Mayesin kerrotaan vastanneen 40 prosentista noiden osavaltioiden kaikesta marihuana-kaupasta.

Kilpailut

Uusimmat