Työpaikkailmoitus: 'Haetaan krokotiilinkäsittelijää - kokemusta ei tarvita'

13.06.2012 11:15 - Karoliina Kotala

Jos kaipaa työelämäänsä jännitystä, kannattaa seuraava työpaikkailmoitus laittaa korvan taakse.

Floridalaiset viranomaiset etsivät tuoreella ilmotuksella krokotiilinkäsittelijää, jonka on määrä napata kiinni vaeltavia krokotiileja. Erikoista ilmoituksessa on, että kokemusta ei tarvita.

Tällä hetkellä pestiä hoitaa yksi mies, mutta nyt työhön haetaan neljää avustajaa. Työntekijöille on kuitenkin kysyttää, sillä paikalliset asukkaat ovat joutuneet kokemaan viime aikoina melkoisia säikähdyksiä levottomien krokotiilien vaeltaessa ihmisten asuinalueille.

- Työnkuvaan kuuluu avustaa ihmisten ja krokotiilien välisissä konflikteissa. Heidän tulee vierailla eri krokotiilialueilla, ottaa kiinni krokotiilejä, siirtää niitä sekä muita tarpeellisia tehtäviä, työnkuvasta kerrotaan.

Työn tarkoitus ei ole kuitenkaan ainoastaan suojella ihmisiä, vaan myös krokotiileja, jotka ovat jo lähellä sukupuuttoa.

- Krokotiilien käsittelyyn liittyy aina riskinsä, mutta meidän työntekijämme koulutetaan turvalliseen käsittelyyn ja kuljetustekniikoihin. Vaara on loppujen lopuksi minimaalinen, floridalaisviranomaiset selvittävät.

Lähde: Msnbc

Kilpailut

Uusimmat