Kymmenen ärsyttävintä baarityyppiä - nainen, kuuluuko kaveripiiriisi kukaan heistä?

08.11.2013 14:15 - Rea Tallgren

Baarissa käyminen on mukavaa puuhaa, jos seura on mitä parhainta. Toisinaan näin ei kuitenkaan ole. Voice esittelee kymmenen ärsyttävintä naistyyppiä, jotka pahimmillaan pilaavat toisten juhlaillan.

1. Kaikki hukassa -Karoliina

Kaikki hukassa -Karoliinalle yksikin baarireissu tulee kalliiksi. Karoliina hukkaa milloin puhelimensa, milloin koko laukkunsa. Nainen on myös kunnostautunut asioiden hukkaamisessa lyhyilläkin matkoilla ja esimerkiksi paikallisen taksikeskuksen numero on hänellä pikavalinnassa, jotta Karoliina voi sunnuntaisin kysellä hukkuneiden tavaroidensa perään. Myöskin numeropalvelu on pikavalinnassa

2. Selfie-Saija

Selfie-Saija on itseriittoista baariseuraa, joka on todella kiintynyt älypuhelimeensa ja varsinkin sen kameraan. Saija ottaa illan aikana itsestään ja kavereistaan lukemattomia kuvia, joita käsittelee useita minuutteja ja julkaisee ne sitten sekä Instagramissa, Twitterissä että Facebookissakin. Kuvatekstinä on usein vain sydämiä tai muita good life -päivityksiä. Saija valitsee luonnollisesti aina julkaistavaksi kuvat, joissa näyttää itse paremmalta kuin muut, ja saattaa sen takia ollakin hieman ärsyttävää seuraa.

3. Jatko-Jaana

Jatko-Jaana on villiä bileseuraa, jonka seurassa on aina hauskaa. Jaanan ehtymätön energia hirvittää kuitenkin heikompia. Hänen bilereissunsa kestävät aina vähintään yön yli. Jaana menee mielellään jatkoille tuntemattomien luokse, mutta mikäli kukaan muu ei jatkoja suostu järjestämään, vie Jaana koko bileporukan kotiinsa. Jaana ei ymmärrettävästi olekaan naapureidensa suosiossa ja saa tasaisisesti nimettömiä huomautuslappuja postiluukustaan.

4. Tarjoaja-Tiina

Tarjoaja-Tiina on klassinen tapaus, joka unohtaa kaikki murheensa alkoholin vaikutuksen alaisena ollessaan. Tiinan kukkaron nyörit ovat hyvin avoimet aina baaritiskillä ja aloitellessa ja Tiina tarjoaa mielellään juomia pyytämättä tai pyynnöstä. Seuraavana päivänä Tiinaa usein kaduttaa, ja myös tilin saldo näyttää uhkaavasti punaista. Tiinan kaverit joutuvatkin usein lainaamaan hänelle rahaa loppukuusta Tiinan tuhlattua suuren osan saatavistaan kavereiden kurkkujen kostuttamiseen.

5. Vonkaaja-Veera

Vonkaaja-Veera haluaa kaiken. Veera rakastuu miehiltä saatua huomiota, mutta kerjää sitä usein myös epätoivoisesti. Veeralla on tapana ripustautua baarista bongaamaansa urokseen, eikä ottaa kieltoja kuuleviin korviinsakaan. Usein Veeran sinnikkyys toki palkitaan, mutta välillä Veera jää nuolemaan näppejään. Veera ei suinkaan vonkaa vain yöseuraa. Lisäksi hänelle maistuvat ilmaiset drinkit, joita hän pyytää kursailematta baaritiskille nojailevilta uroksilta.

6. Poseeraaja-Paula

Poseeraaja-Paula ei voi juoda juomaa suoraan tuopista, sillä hänen huulipunansa saattaisi levitä. Paula ei myöskään tanssi, sillä liikkuminen saattaisi pilata hänen kampauksensa. Paula ei jonota - ainakaan mikäli sataa lunta, räntää tai vettä. Sehän saattaisi pilata hänen koko lookkinsa ja kastella uudet, kalliit kengät. Paula on mukava, mutta esimerkiksi hänen baarinaurunsa ja -hymynsä eroaa luonnollisesta täysin, sillä baarissa Paula ei pysty ajattelemaan muuta kuin omaa ulkonäköään. Paula viihtyy baarin vessassa parantelemassa meikkiään. Duckface-ilmeellä on tapana jähmettyä Paulan kasvoille baarin ulko-ovelta taksitolpalle asti. Aamuyöstä kotonaan Paula näyttää taas normaalilta.

7. Anna mun olla -Anna

Anna mun olla -Anna torjuu kaikki miehet, jotka tulevat juttelemaan hänelle. Anna on tympeä baariin tullessaan, eikä hänen asenteensa muutu koko illan aikana. Anna on ystävilleen mukava, mutta ei voi sietää baarin likaisia vessoja, läikkyneitä juomia, liian kirkkaita valoja tai liian kovalla olevaa musiikkia. Anna lähtee silti oma-aloitteisesti baariin lähes joka viikonloppu. Miksi, se on hänen ystävilleen täysi mysteeri. Lisäksi Annaa usein harmittaa aamuyöllä, kun hän menee yksin kotiin. Miten minua ei taaskaan onnistunut, pohtii hän.

8. Muisti meni -Maija

Muisti meni -Maija pitää ystäviensä kanssa hauskaa aina baariin lähtiessään. Hurjalla bilefiiliksellä varustautunut Maija ei kuitenkaan itse muista aina kuinka hauskaa hänellä on ollut - vai onko ollut ollenkaan. Maija katoaa aina jossain vaiheessa iltaa, eikä hänen kanssaan kannatakaan lähteä kahdestaan baariin, mikäli ei halua jäädä yksin. Maija aiheuttaa myös ystävilleen säännöllistä päänvaivaa, kun häntä haetaan kissojen ja koirien kanssa. Maijan puhelin käy kuumana aina sunnuntaisin, kun hänen ystävänsä soittelevat hänen peräänsä ja Maija heidän - kysyäkseen, onko kellään tietoa, mitä hän on viime yönä tehnyt.

9. Lapsi-Laura

Lapsi-Laura ei malta olla juurikaan erossa lapsistaan. Silloin harvoin, kun Laura lähtee ystäviensä kanssa juhlimaan, hän ei puhu muusta kuin perheestään. Laura näyttää uusille baarituttaville kuvia lapsistaan ja miehistään. Myös kodin remontti on aihe, josta Laura tykkää puhua, humalassa tai selvinpäin. Laura on mukavaa baariseuraa siinä mielessä, että hän lähtee usein kapakkaan autolla ja heittää auliisti ystäviään kotiin illan päätteeksi. Pilkkuun asti Laura kuitenkaan harvoin yökerhossa viihtyy, sillä kiire kotiin on kova siitä sekunnista lähtien, kun hän kotoaan poistuu.

10. Itku-Iida

Itku-Iidalla on alkuillasta yleensä hyvin hauskaa. Heti, kun Iisa saa vereensä tarvittavan määrän alkoholia, alkavat hänen kyynekanavansa kuitenkin tuottaa nestettä. Iidaa itkettävät vanhat ja uudet draamat, ja usein hän itkee myös ilman syytä. Iida myös tulkitsee helposti esimerkiksi katseita, ja saattaakin pillahtaa itkuun ystäviensä "kohdeltua häntä kaltoin", vaikka kukaan muu ei huomaa sellaista tapahtuneenkaan. Iida rakastaa draamaa ja on aina marttyyri. Omassa käytöksessään Iida ei näe mitään pahaa. Silti hän on pilannut useammatkin juhlatapahtumat omalla käytöksellään.

Kilpailut

Uusimmat