Ihana 3-vuotias hurmasi kykyjenetsintäkilpailussa: "Tanssin koska se tekee äitini iloiseksi"

03.04.2014 18:15 -

Kiinassakin etsitään lahjakkuuksia tv-ohjelman avulla. Uskomaton kolmevuotias hurmasi esiintymisellään niin tuomarit kuin katsojatkin.

Kiinan kykyjenetsintäkilpailun tuomaristossa istuu kolme tuomaria, jotka päättävät esiintyvien artistien jatkoon pääsystä. Tuomaristossa istuu muun muassa itämaisten taistelulajien taitaja ja näyttelijä Jet Li.

Kilpailun lavalle kipuaa YouTubeen ladatulla videolla kolmevuotias Zhang Junhao, joka esittää musiikkipotpurin tahdissa erilaisia tansseja. Tanssiesitystä enemmän tuomareita taitaa kuitenkin hurmata pienen pojan haastatteluvaihe. Haastattelussa kolmevuotias sanoo esiintyvänsä perheensä kanssa joka päivä.

Yksi tuomareista kysyy videolla pojalta miksi tämä tanssii.

- Koska äiti nauraa kun tanssin, ja nauru on iloa. Haluan tehdä ihmiset iloisiksi, koska minä olen iloinen, sanoo suloinen kolmevuotias.

Pojan äiti kertoi takahuoneesta, että Junhao oppi kävelemään jo 10-kuukautisena, ja on siitä asti ollut perheen mukana esiintymässä.

Hieno tanssiesitys alkaa videolla kohdasta 2:20 ja jatkuu aina 5:30 asti. Tanssin jälkeen tuomarit haastattelevat poikaa usean minuutin ajan. Haastattelu tuo suloisia puolia esiin ihanasta kolmevuotiaasta, ja saa hymyn katsojan huulille.

Hauskan videon voit katsoa alta.

Lapset hurmasivat myös Brittien talent-kilpailussa tanssillaan. Uutisen pääset lukemaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat