Happy Meal -aterian kylkiäislelu näyttää vetävän käteen - katso video

21.08.2015 15:45 - Senni Loikala

Netissä leviää video, jossa pikaruokaketjun lasten suosikkiaterian mukana tuleva Super Mario -lelu näyttää vetävän hanskaan. 

McDonald's-pikaruokaketjun Happy Meal -aterioiden kylkiäislelut ovat aiheuttaneet polemiikkia viime aikoina. Heinäkuussa netissä levisi hurjaa vauhtia video, jossa Kätytit-elokuvan hahmoa esittävä aterian lelu kuulostaa todella päästävän suustaan kirosanoja. Pääset kuuntelemaan näytteen täältä.

Nyt kyseisen aterian toisen, Super Mario -pelihahmoa esittävän lelun asiallisuus on kyseenalaistettu sen jälkeen, kun brittiläinen Tyler Atfield, 25, latasi siitä nettiin pätkän. Kolmevuotiaan tytön isä oli suivaantunut siitä, että lelun heiluttaessa automaattisesti kättään ylös ja alas, näyttää se käteen vetämiseltä.

Super Mario -lelun kädessä kuuluisi olla bumerangi, mutta lapsen irrotettua sen näyttävät hahmon monotoniset liikkeet tältä:

McDonalds'in mukaan kyseisestä lelusta ei ole tullut muita valituksia, vaikka se on kuulunut aterian leluvalikoimaan jo vuodesta 2014. Voi tietysti olla, että isä on tehnyt kärpäsestä härkäsen, vai mitä sinä ajattelet?

Lue myös: Suurin osa ihmisistä pelaa Monopolya väärin - oletko yksi heistä?

Kilpailut

Uusimmat