Järkyttävää! 4-vuotiaalla lapsimissillä tupakka huulessa äidin toimesta!

31.08.2012 21:45 - Karoliina Kotala

Viime päivinä maailmalla on noussut otsikoihin häiritsevä tapaus lapsimissikisoista, joka nähtiin suositussa reality-ohjelmassa.

Maailmalla jättimäiseen suosioon nousseessa Toddlers & Tiaras -sarjassa nähtiin hiljattain hämmentävä jakso, joka on saanut katsojat ympäri maailmaa raivon partaalle. Jaksossa Destiny-niminen 4-vuotias lapsimissi osallistuu lapsimissikisoihin, ja eräällä pukukierroksella hänen on määrä esittää Grease-musikaalista tuttua Sandya. Rooliasuun pukeutuneen lapsen asukokonaisuuteen kuuluu myös leikkisavuke, jota Destinyn äiti vielä muistuttaa polttamaan paljon missituomareiden edessä.

Ohjelman esittämisen jälkeen asiasta nousi valtava kohu, ja lapsen äiti Lisa on saanut osakseen hurjia syytöksiä.

- Pidän missikisoista niin kovasti, koska ollessani lapsi minulla ei ollut tilaisuutta osallistua mihinkään tällaisiin. Joten uskon, että toteutan unelmiani lapseni kautta, nainen kuvaili jakson aikana.

Destiny itse sen sijaan tunnustaa pitävänsä lapsimissikisoista, koska "äitini sanoo niin".

Katso video kohun nostattaneesta kisasta ja Destinyn rooliasusta täältä.

Lasten missikisat nousivat otsikoihin hiljattain myös Suomessa, kun Ilta-Sanomat uutisoi Super-Marjona tunnetun Marjo Niittyviitan aikovan tuoda Suomeen lasten missikisat. Lue aiheesta lisää täältä.

Lähde: The Licker

Kilpailut

Uusimmat