Juorut Applen tulevaisuuden suunnitelmista leviävät: Lanseerataanko markkinoille pian älyauto?

22.07.2015 21:15 - Reetta Haverinen

The Huffington Post kertoo, että monet uumoilevat iPhone-puhelimistaan ja Macbook-tietokoneista tutun Applen laajentavan markkinoitaan autoteollisuuden puolelle.

Huhut Apple-teknologiayrityksen tulevaisuuden suunnitelmista vaikuttavat varsin villeiltä. Omena-logostaan tuttu yhdysvaltalaisfirma näyttää laajentavan tuotevalikoimaansa, sillä yritys on rekrytoinut alaisuuteensa uusia, nimekkäitä työntekijöitä.

Nämä palkansaajat eivät ole ketä tahansa koodareita, vaan varsin tunnettuja teollisuusalan ammattilaisia. Yksi uusista firman työntekijöistä on Doug Betts, joka on autoteollisuuden veteraanitekijä. MIes on työskennellyt muun muassa Toyotan ja Nissanin palkkalistoilla.

Huhumyllyyn Applen mahdollisista autosuunnitelmista löi liikkeelle uutinen, josta The Journal -lehti uutisoi monia kuukausia sitten: lehden mukaan sadat Applen työntekijät ovat työskennelleet jonkin aikaa supersalaisen Titan-nimisen projektin parissa. Eräs anonyyminä pysyvä Applen työntekijä myös vinkkasi keväällä Applen hierovan yhteistyötä sähköautoja valmistavan Teslan kanssa.

Merkit siis vahvasti viittaavat siihen, että Apple saattaa hyvinkin tuoda markkinoille pian jotain suurempa kuin pelkkiä tietokoneita ja älypuhelimia.


Lue myös: Apple teki toivotun muutoksen puhelimiinsa - helpottaa viestien kirjoittamista

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat