Kotiäiti repäisi avioeron jälkeen - tatuoi lähes koko kroppansa ja kasvonsa

13.05.2015 19:15 - Senni Loikala

Amanda Brignall oli ennen stereotyyppinen kotiäiti, mutta nyt hän kaikkea muuta. Naisesta tatuoinnit ovat terapeuttisia ja hän ottaa kaiken irti vapaudestaan.

Brittinainen Amanda Brignall, 52, alkoi toteuttaa itseään avioeron jälkeen. Parin kaksi poikaa olivat kasvaneet aikuisiksi ja lentäneet pois pesästä. Brignall tahtoi aloittaa puhtaalta pöydältä muuttamalla pikkukaupunki Beverleyyn lähemmäs vanhempiaan ja alkamalla tatuoida kroppaansa tiuhaa tahtia.

Erosta on jo päälle kymmenen vuotta, mutta Amandan vimma saada tatuointeja ei ole laantunut. Tällä hetkellä hänen vartalostaan 80 prosenttia on tatuointien peitossa. Kuvia muun muassa ruusuista ja tähdistä on hänen selässään, etumuksessaan, käsissään, jaloissaan, niskassaan ja jopa kasvoissa.

- Tatuointien omistaminen on todella terapeuttista, se on todellakin riippuvuus. Tatuoinnit tekevät minut onnelliseksi, otan niitä itseäni varten ja olen onnellinen niiden kanssa, Amanda vakuuttaa.

Kotiäidistä kauttaaltaan tatuoiduksi

Nainen suunnittelee jo uusia tatuointeja jäljellä olevalle kuvattomalle iholleen. Hän ei kadu hetkeäkään valtavaa ulkonäkömuutostaan. Nuorena hänellä oli ruskeat laineilevat hiukset, ei yhtään tatuointia ja hän eli tavallista kotiäidin elämää.

- Kun olin naimisissa, niin olin stereotyyppinen kotivaimo ja minun odotettiin sulautuvan siihen, mitä yhteiskunta minulta odotti, Amanda kertoo.

- Olin täysin eri ihminen kuin mitä nyt. Nyt olen vapaa tekemään mitä tahdon, pukeutumaan miten tahdon ja olemaan ihminen, joka tahdon olla, hän jatkaa.

Pääset katsomaan lisää kuvia Amandasta täältä.

Lue myös: Isäksi tulleen miehen tatuointi vie lapsen palvonnan täysin uudelle asteelle - katso

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat