Kaukana hiekkalinnojen rakentelusta - lapset laitetaan lomamatkalla etikettikurssille

19.09.2014 18:15 - Susanna Karttunen

Lontoolaisen viiden tähden hotellin käytöstapakursseilla jopa 3-vuotiaat laitetaan tekemään kukka-asetelmia ja opettelemaan käytöstapoja.

Lapsiperheiden lomiin kuuluvat tavallisemmin huvipuistovierailut ja hauskat rantalomat. Lontoon hienostohotelli tarjoaa kuitenkin erilaisen vaihtoehdon.

Hotellin tarjoamassa työpajassa lapsille opetetaan liikunnan, oikeanlaisen ravinnon, sosiaalisen etiketin sekä siistin pukeutumisen tärkeydestä. Asiat opetellaan yhdessä leikkien ja lapset pääsevät opettelemaan myös esimerkiksi kukka-asetelmien tekoa.

- Vaikka nykyajan teknologiapainotteinen yhteiskunta mahdollistaa globaalin yhteydenpidon, on kahden ihmisen välinen hyvätapainen kanssakäyminen vieläkin tärkeää, hotellista kerrotaan.

Käytöstapoja ei enää opeteta yhtä paljon koulussa taikka kotona, joten hotelliloman aikana käyty etikettikurssi voi ollakin varsin perusteltu.

Perimmäisenä tavoitteena on muovata lapsista itsevarmoja ja huomaavaisia yksilöitä, joilla on tarvittavat sosiaaliset taidot menestyksekkääseen tulevaisuuteen.

Työpajaan voivat osallistua kaikki 3-13-vuotiaat lapset.

Voit katsoa kuvia työpajasta täältä.

Voit katsoa aikaisemmasta artikkelistamme videon siitä, mitä tapahtui, kun lapset maistoivat ensi kertaa elämässään kahvia.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat