Kohutatuoinnin tekijä puolustautuu: Asiakkaan lapset pilasivat tatuoinnin

21.05.2012 15:45 - Mikko Räsänen

Voice kertoi eilen Facebookissa kiertävästä tatuointikuvasta, joka on kaikkea muuta kuin mallikuvan näköinen. Nyt tatuoinnin tekijä on julkaissut vastineensa ja kertoo syyn kuvan epäonnistumiseen.

Facebookissa lähti viikonlopun aikana leviämään kuva epäonnistuneesta tatuoinnista. Asiakas oli mennyt ottamaan kukkatatuoinnin ja tuonut mukanaan mallikuvan, jonka kaltaisen halusi itselleen. Lopputulos oli kuitenkin niin karkea, että se vaikutti amatöörin tekemältä. Voice kertoi asiasta eilen ja esitteli kuvan täällä.

Tatuoinnin tekijä paljastui tänään, kun Eternal Ink -tatuointistudion omistaja vahvisti yrityksensä Facebook-sivulla, että kyseinen kuva on tehty hänen yrityksessään. Yrittäjä kuitenkin kertoo, että kuvan epäonnistumiseen on hyvä syy.

"Asiakas ja hänen miehensä tulivat salonkiin ottamaan molemmilla tatuoinnit. Heillä oli mukana kaksi lasta", omistaja muistelee.

"Kummankin tatuoinnin tekeminen kesti kaksi tuntia, eli yhteensä neljä tuntia. Koko sen ajan toinen lapsi itki ja toinen sähläsi tatuointitarvikkeitteni kanssa ja virtajohtojen kanssa. Ne olivat äärimmäiset olosuhteet, enkä pysty tekemään suoraa linjaa, jos tatuointikoneen johtoa kosketellaan. Vanhemmat eivät reagoineet lapsen käytökseen, enkä minä voi kertoa lapselle, miten käyttäytyä. Kukaan tatuoija ei pysty tekemään hyvää jälkeä, jos hänen lapset leikkivät samaan aikaan hänen välineillään ja virtajohdoillaan"

Yrittäjä on myös närkästynyt nettifoorumeilla nimettömien kirjoittajien esittämistä väitteistä joiden mukaan hänen yrityksensä hygienia-asioita ei hoidettaisi asianmukaisesti.

"Olemme saaneet luvat Ympäristökeskukselta, joka teki viimeksi tarkastuksen 30. huhtikuuta", omistaja kertoo.

Voicelle lähettämässään viestissä omistaja kertoo arvelevansa, että yritystä arvostelevien viestien takana olisi todellisuudessa yrityksen entisiä potkut saaneita työntekijöitä, jotka haluaisivat kostaa vanhalle työnantajalleen.

Tatuointiliikkeen yrittäjä kertoo, että hän tarjosi nyt epäonnistuneen tatuoinnin saaneelle asiakkaalle mahdollisuutta korjaustatuoinnin ottamiseen, mutta tämä ei koskaan vastannut yhteydenottoon.

Voice tavoitti epäonnistuneen tatuoinnin saaneen riihimäkeläisen Miila Aureston. Hän yllättyy kuullessaan, että hänen epäonnistuneen tatuointinsa syy olisi hänen lapsissaan.

"Tatuoija ei minulle sanallakaan ole aikaisemmin maininnut, että epäonnistumiseen olisi tuollainen syy. Hän ei sanallakaan ole puhunut mitään lapsien häirinnästä. Meillä tosiaan oli kaksi pienintä mukana, mutta missään vaiheessa ei ole penska käynyt nykimässä mitään johtoa häneltä."

Toisen lapsen itkun Auresto vahvistaa.

"Nuorin kitisi ja itki kyllä aika ajoin, mutta tatuoija ei maininnut mitään, että asia häiritsisi! Ja luulisi tosiaan että hän olisi heti minulle asiasta sanonut edes nyt, kun olen hänelle kuvineen laittanut epäonnistuneen tatskan"

Myös Radio City tavoitti luokattoman tatuoinnin saaneen naisen. Tuosta haastattelusta voi lukea täältä.

Lue lisää: Etenal Inkin Facebook-ryhmä

Kilpailut

Uusimmat