Mistä viikonpäivästä pidät eniten? Katso, mitä vastauksesi kertoo luonteestasi

03.08.2015 18:45 - Senni Loikala

Sunnuntai on monien suosikkipäivä, mutta yhtä suosittuja lienevät myös perjantai ja lauantai. Hauskan "testin" mukaan eri päivien kannattajat ovat myös erilaisia luonteeltaan - lue, pitääkö kuvaus sinun kohdalla paikkansa.

Tarkasta leikkimielisistä kohdista alta, mitä lempiviikonpäiväsi kertoo luonteestasi:

Maanantai

Olet "jalat tiukasti maassa" -tyyppiä, ja työ on prioriteettilistasi kärkipäässä. Pidät huolta jaksamisestasi liikunnan ja riittävien yöunien avulla, ja rennon viikonlopun jälkeen sinulla on energiaa.

Tiistai

Olet ihminen, joka löytää mustasta pilvestäkin jotakin positiivista. Kenties sinulla on takanasi vaikeita kokemuksia, jotka ovat opettaneet sinua kiittämään jokaisesta päivästä. Valovoimasi ei jää keneltäkään huomaamatta, ja sinusta kyllä pidetään!

Keskiviikko

Olet välitavoitteiden kuningatar tai kuningas, joka myös osaa itsensä palkitsemisen jalon taidon. Eihän keskiviikkoa turhaan kutsuta "pikkulauantaiksi", ja saatat tuolloin hemmotella itseäsi lasillisella viiniä tai herkuilla. 

Torstai

Olet pilvilinnojen rakentaja, joka tuntee elävänsä unelmoidessaan. Tiedät, että odotus on monesti paljon kutkuttavampaa kuin asioiden toteuttaminen. Saatat ostaa joululahjoja jo heinäkuussa ja rakastat myös asioiden perinpohjaista suunnittelua.

Perjantai

Elämäsi prioriteeteissa perhe, ystävät ja oma hyvinvointisi ovat vähintäänkin samalla sijalla työn kanssa. Sinulla on mahdollisesti laaja ystäväpiiri sekä tiivis, läheisistä koostuva tukiverkosto. Todennäköisesti sinulla on myös jokin huvitusta herättävä erityistaito - osaat kutoa luistellessasi, taidat päässälaskut salamannopeasti tai päihität kaikki Aliaksessa.

Lauantai

Olet avarakatseinen seikkailijaluonne, joka kaipaa jatkuvasti uusia kokemuksia. Tahdot nähdä maailmaa ja nauttia elämästä kaikilla aisteilla. Sinulla on taito nauttia elämästä ja olet valmis heittäytymään turistiksi myös lähialueillasi. Muistahan tallentaa elämäsi retket valokuviin, joita voit ihailla vanhana.

Sunnuntai

"Kotini on linnani", kuvastaa ajatteluasi. Sinusta koti on maailman paras paikka ja siksi tahdotkin panostaa siihen sisustamalla ja pitämällä elinympäristösi siistinä. Olet seesteinen nautiskelija, jolle yhdessäolo ja laatuaika rakkaimpien kanssa on erityisen tärkeää. Sydämesi on kultaa!


Lue myös: Mitä sinä näet erämaassa? Psykologinen testi paljastaa todellisen minäsi

Kilpailut

Uusimmat