NASA kuvasi Ufon? Katso

27.04.2012 17:15 -

NASAn kamerat ovat kuvanneet jotain, mikä on saanut monien villit kuvitelmat heräämään.

NASAn kamerat kuvasivat tiistaina auringon läheisyydessä kohteen, josta ufo-harrastajat ovat innostuneet. Kuvassa näyttäisi olevan jonkinlainen jättimäinen "laite", mihin on yhdistetty jonkinlainen pitkä mekaaninen varsi. Netissä levinneen videon tiimoilta moni onkin herkutellut ajatuksella, että kyseessä olisi avaruusalus - auringon kuumuudessa kun kaiken järjen mukaan ei mikään pysty pysyttelemään palamatta.

Luonnollisesti tutkijat ovat torpanneet spekulaatiot. Alukselta näyttävä kohde on tutkimuslaitoksen mukaan avaruussäteiden jälkeensä jättämiä valojuovia, jota kameran sensoriin osuessa näyttävät suurelta esineeltä.

- Kohde muuttuu joka kuvassa eri muotoiseksi. Tällaisia juovia on nähtävissä liki kaikissa kameran ottamissa kuvissa. Valojuovat muodostavat todennäköisesti "mekaanisen varren", joka on liittynyt "avaruusalukseen".

Viimeksi joulukuussa NASAn nappaamat kuvat herättivät kiinnostusta ufo-harrastajien keskuudessa. Tuolloin teleskoopin ottamassa otoksessa nähtiin aurinkotuulta, joka joidenkin mielessä oli tosiasiassa Merkuriuksen lähellä piilossa oleva avaruusalus.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat