Onko tämä jokaisen kissarakkaan unelmatapahtuma?

15.07.2012 12:15 - Senni Loikala

Hauskimmat kissavideot leviävät netissä kulovalkean tavoin. Amerikassa näytetään, että komediakateille nauraminen voi olla myös yhteisöllinen tapahtuma.  

Karvaiset lemmikkikaverimme antavat monille omistajille aihetta hymyyn mitä huvittavimpien kepposten ja käytöksen ansiosta. Useat ovat napanneet videokameran tai kännykkänsä juuri oikealla hetkellä ja saaneet talteen kuvamateriaalia kattiensa tempuista. Kun omistajat pistävät parhaat videopätkät ja kuvat bittiavaruuteen, ne leviävät kulovalkean lailla nettisurffailijoiden keskuudessa.

Amerikassa kissavideoiden suurkuluttajat ovat vieneet hauskuuden askelta pidemmälle. Maailman ensimmäinen kissavideoiden festivaali tulee nimittäin päivänvaloon Minneapoliksen osavaltiossa elokuun lopussa. Tapahtuma antaa leikkimielisille kissaihmisille mahdollisuuden kokoontua yhteen ja viettää aikaa yhdessä hulvattomia kissavideoita katsellen.

- Odotan suunnattomasti, että kissavideoiden katselemisesta tulee yksinkatselemisen sijaan avoin ulkoilmatapahtuma, kertoo tapahtuman järjestäjä Katie Czarniecki Hill.

Leppoisille sosiaalisen median innoittamille tapahtumille voisi olla kysyntää myös Suomessa. Vai lähtisitkö sinä hauskimpien lemmikkivideohittien näytökseen kavereidesi kanssa kauniina kesäiltana?

Lähde: BBC

Kilpailut

Uusimmat