Pariskunnan uskomaton hanke: Naimisiin yli 50 kertaa kolmen vuoden aikana

14.08.2012 18:45 -

Suurin osa pariskunnista haluaa mennä naimisiin vain kerran. Englantilaisella parilla oli kuitenkin toisenlaiset suunnitelmat.

Lisa Gant ja Alex Pelling päättivät pitää niin monta hääseremoniaa niin monessa paikassa kuin mahdollista. Vuoden 2011 kesästä lähtien pari on matkannut pitkin maailmaa ja vaikka hankkeen piti kestää vain vuoden, on pari päättänyt jatkaa sitä ainakin vielä kahdella vuodella. Yhteensä seremonioita on kertynyt tähän mennessä 22 yhteensä 13 eri maassa. Jos pari jatkaa samaan tahtiin tulee häitä kertymään yli 50.

- Olemme nyt Chilessä ja seuraavaksi suuntamme Argentiinaan keskiyön tangohäihin. Sitten menemme Brasiliaan ja se onkin viimeinen etappimme Etelä-Amerikassa, Pelling kertoi Huffington Postille Skypen välityksellä.

Pariskunta asuu pakettiautossa säästääkseen rahaa ja hääpukuna morsian käyttää joko kulttuurille ominaisia lainavaatteita tai yhtä mukaansa pakkaamaa häämekkoa. Häissä on jatkuvasti vaihtuva teema: Kanadassa pariskunta antoi valansa hevosten selässä ja Los Angelesissa he pukeutuivat vampyyreiksi hääpäivän sattuessa Halloween-juhlan kanssa yksiin.

Mikään seremonioista ei ole vielä ollut laillinen, mutta tämä on parilta tietoinen päätös. He aikovat valita mieleisensä paikan matkan lopulla ja palata sinne viimeiseen ja todelliseen seremoniaan.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat