Rinnat ovat naisille paljon muutakin kuin seksikkäät: Vesi-ilmapallot, pullat, tyynymäiset...

28.01.2015 20:15 - Senni Loikala

Tuoreen rintasyöpämainoksen tarkoituksena on levittää tietoa rintasyövästä. Kampanjakuvaan on koottu otokset 24:n naisen paljaista rinnoista.  

Joukko naisia riisui paitansa tuoretta mainoskampanjaa varten. Heidän paljaista rinnoistaan otettiin kuvia, jotka koottiin mainoskuvaan. Jokaisen rintojen väliin kirjoitettiin adjektiivi tai sana, jolla naiset itse kuvaavat rintavarustustaan. Näitä ovat muun muassa tyynymäinen, raskas, herkkä, pehmeä, helppo, pullat ja vesi-ilmapallot.

Kampanjan tarkoituksena on levittää tietoisuutta rintasyövästä. Kuvien avulla pyritään myös liittämään rintoihin muitakin kuin vain seksuaalisia merkityksiä.

- Kampanja on otettu vastaan ylitsepursuavan positiivisesti ja olen niin ylpeä, että naiset ovat ottaneet asian sydämensä päälle, kertoo itsekin rintasyövän sairastanut Kris Hallenga kampanjan takana olevasta Coppafeel!-yrityksestä.

Kuva 24:n naisen paljaista rinnoista pääsee mainostauluihin ainakin maailmalla. Se on osa sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyttä #WhatNormalFeelsLike-kampanjaa.

Seuraava artikkeli: Vasen rinta on yleensä isompi - yllättävät faktat tisseistä listattiin

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat