Suomeen uusi homovastainen puolue - Haluaa tehdä homoudesta rikollista?

28.05.2012 19:45 - Mikko Räsänen

Suomen Laillisuuspuolueen puheenjohtaja ilmoittaa, ettei homoilla ja lesboilla ole uuteen puolueeseen mitään asiaa.

Suomeen ollaan perustamassa uutta puoluetta. Suomen Laillisuuspuoleeksi (SLP) nimetyn puolueen perustamiskokous pidettin Loviisassa 7.5. SLP rekisteröitiin aluksi yhdistykseksi, mutta sen on tarkoitus hakea Oikeusministeriöstä hyväksyntä rekisteröidyksi puolueeksi.

Puolueen perustamisesta kertoi sen puheenjohtaja Jouko Piho Uuden Suomen blogissaan. Uusi puolue kertoo ajavansa Suomen erottamista EU:sta ja eurosta sekä Karjalan palauttamista Suomelle. Kohun puolue saattaa aiheuttaa suhtautumisellaan homoseksuaalisuuteen. Piho nimittäin kertoo, että julkihomoilla ei ole mitään asiaa puolueen jäseniksi.

"Ja jos joku paljastuu myöhemmin homoksi, hänet erotetaan puolueesta", Piho kertoo.

"Homot voivat äänestää muita puolueita. Kun olen kannassani johdonmukainen, saan enemmän äänestäjiä kuin jos lipeäisin mielipiteestäni. Homoilla on paljon homomyönteisiä puolueita, joita he voivat äänestää."

"Ainakaan julkihomot eivät pääse mukaan puolueeseen. Ja jos joku paljastuu myöhemmin homoksi, hänet erotetaan puolueesta."

Blogin kommentoijat ovat ihmetelleet sitä, miten puolueen linja sopii yhteen Suomen lainsäädännön kanssa. Lakihan sanoo, että ketään ei saa syrjiä seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Piho ei kuitenkaan näe tässä ongelmaa.

"Aatteellinen yhdistys ja puolue voi valita jäsenensä samanmielisistä ihmisistä. Ei ole mitään pakkoa ottaa jäseneksi ketä tahansa, joka haluaa tulla jäseneksi", Piho perustelee.

Homoseksuaalisuus oli Suomessa määritelty rikokseksi vuoteen 1971 asti. SLP saattaa ajaa paluuta tuohon ainakin jos puheenjohtajan kanta edustaa puolueen kantaa.

"Minun mielestäni nykyinen homolaki ei ole oikea, vaan sitä edeltänyt Suomen laki oli oikeampi, ja siihen tulisi palata", Piho ilmoittaa

Lähde: Jouko Pihon blogi

Kilpailut

Uusimmat