Mainosten sijoittelu meni pahasti pieleen - katso 20 parasta kömmähdystä

27.02.2013 14:45 - Niina Jokiaho

Kauppiaat käyttävät tuotteidensa markkinoinnin suunnitteluun paljon aikaa ja rahaa. Mutta lopputulos saattaa silti olla aivan jotain muuta kuin aluksi ideoitiin.

Hyvistäkin mainoksista saattaa nimittäin tulla naurettavia - ja aivan väärällä tavalla - jos niiden sijoittelua ei mietitä loppuun asti. Parhaimmat ja epäonnistuneimmat virheet koottiin galleriaksi, jota ei voi katsoa nauramatta.

Boredpanda-nettisivuston kuvagalleriassa on mukana 20 kammottavinta ja hupaisinta esimerkkiä eri puolelta maailmaa. Kuvista näkee selvästi, missä on menty pieleen.

Esimerkiksi kauppakeskuksen liukuportaiden kylkeen teipattu lentoyhtiön mainos kannattaisi sijoittaa niin että kone näyttää nousevan - ei putoavan.

Suurta mehulinkoa mainostavaa porkkanan kuvaa puolestaan ei olisi kannattanut sijoittaa kuntosalin mainoksen viereen - porkkana kun sojottaa suoraan naapurimainoksessa poseeraavan naisen takapuoleen.

Ja kun suuren Kitekat-kissanruokamainoksen sijoittaa lähes samankaltaisen Jeesuksen kuvan viereen, niin nauru on taattu.

Katso nämä ja muut hupaista kömmähdykset täältä.


Lue myös: Likaisen kaksimielinen mainostaulu aiheutti paheksuntaa - katso

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat