Uusi deittailu-ilmiö - valitse kumppani hajun perusteella

26.06.2012 19:45 - Senni Loikala

New Yorkissa ja Los Angelesissa on järjestetty uudenlaista ilotulitusta sinkuille: illanvietot, jotka tähtäävät sopivan treffikumppanin löytämiseen hajun perusteella.

Tuoksutreffit-konseptin toimet etenevät siten, että vastaparia etsivä sinkku nukkuu kolme yötä mieleisessään t-paidassa. Oman ominaishajun tartuttua puseroon se laitetaan muovipussiin, joka puolestaan pakastetaan. Osallistujat tuovat pussit illanviettoon, missä ne varustetaan koodilapuilla.

Seuraavaksi sinkut pääsevät nuuhkimaan paitoja ja punnitsemaan, mikä tuoksu miellyttää eniten. Olkoon itselle hurmaavin tuoksu sitten viekoitteleva, maskuulinen tai raikas, on sinkuilla valinnan jälkeen mahdollista tavata paidan omistaja. 

Uudesta seuranhaku-ilmiöstä voi kiittää Judith Praysia, sillä hän keksi kyseisen hauskuuden omista deittailukokemuksistaan.

- Vaikka mies olisi oikeasti haissut pahalle, hänen tuoksunsa saattoi miellyttää juuri minua. Ajattelin, että ehkä minun pitäisi treffata miehiä heidän hajunsa perusteella, kertoo Prays.

Tuoksuvalintaan perustuvan sinkkuiltaman voisi hyvin järjestää myös Suomessa. Sen jälkeen voisi toivottavasti sanoa: "Se oli rakkautta ensi haistamalla".

Lähde: USA today

Kilpailut

Uusimmat