Tallensiko satelliitti oikean Loch Nessin hirviön? Katso outo kuva

25.04.2014 16:15 - Karoliina Kotala

Tarina kuuluisasta Loch Nessin hirviöstä on saanut jälleen uutta vettä myllyyn tuoreen kuvan myötä, jonka uskotaan esittävän kyseistä olentoa.

Joukko skotlantilaisen Loch Ness -järven faneja on innoissaan julkaistuaan kuvan mahdollisesta Loch Nessin hirviöstä, jonka on jo satoja vuosia huhuttu asustavan järvessä. Vaikka hirviön olemassaoloa ei ole koskaan todistettu, on julkisuuteen noussut aika-ajoin havaintoja otuksesta. Nyt hirviöfanit ovat kuitenkin vakuuttuneet olion olemassaolosta, sillä Applen karttasovellus on onnistunut tallentamaan erikoisen kuvan mahdollisesta Loch Nessin hirviöstä.

- Olemme katselleet kuvaa pitkään ja pohtineet mikä se voisi olla. Se näyttää hiukan veneen aalloilta, mutta venettä kuvassa ei ole. Kukaan ei ole osannut selittää mikä kuvassa näkyy. Kohde on melko iso, joten se ei ole hylje tai saukko. Eikä myöskään valas tai hai, kuten jotkut väittävät, koska ne eivät viihdy makeassa vedessä, fanikerhon puheenjohtaja Gary Campbell kertoo.

Epäilijät uskovat kuitenkin, että kohteen aiheuttaa kuvassa vene, jota on vain hankala nähdä kuvassa. Mitä mieltä sinä olet?

Katso kuva täältä.

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat