Brittiläinen tv-tähti haluaa Suomeen: "Tämä on hieno mahdollisuus"

28.01.2015 13:45 - Eeva Rajala

Lastenhoitaja ja tv-persoona Jo Frost on monille suomalaisille tuttu nimi. Nyt naisella alkaa uusi sarja, joka saattaa tuoda hänet myös Suomeen.

Jo Frost muistetaan parhaiten Supernanny-sarjasta, missä hän vieraili brittiläisissä ja amerikkalaisissa lapsiperheissä, joissa elämä voisi olla helpompaakin.

3. maaliskuuta alkaa hollantilaisella RTL-kanavalla pyöriä uusi sarja Jo Frost - Nanny on Tour. Uudessa formaatissa Frost auttaa hollantilaisia lapsiperheitä arjen haasteissa. Sarjan ensimmäisellä kaudella matkataan ympäri Hollantia 8-kameraisella ryhmällä. Nainen toivoo, että ohjelma leviää kevään ja kesän aikana myös Skandinaviaan ja mahdollisesti myös Suomeen.

- Toivon, että tämä uusi maailmanlaajuinen formaatti antaa minulle mahdollisuuden matkata maihin, joissa englanti ei ole äidinkielenä, ja auttaa perheitä niissä maissa. Toiveissa on, että pääsisin tulemaan Suomeen, Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan, ja jatkaa reissaamista ympäri Eurooppaa, Frost kertoo Voicelle.

Frost kertoo, että apua annetaan perheille, joissa on vauvoja, taaperoita tai vaikka teini-ikäisiä lapsia, tai joiden perhekuviot ovat muuten muuttuneet. Hän haluaa varmistaa optimaalisen avun perheille, ja matkaa Hollannissakin mukanaan hyvä tulkki, joka pystyy kääntämään perheiden pienemmätkin lauseet ja huolenaiheet hänen ymmärrettäväkseen.

- Tämä on hieno mahdollisuus jatkaa sitä, mihin minut on tarkoitettu. Oma visioni on aina ollut auttaa perheitä maailmanlaajuisesti, ja nyt minulla on mahdollisuus jalkautua, ehkä myös Suomen kamaralle ja tulla teidän koteihinne, Frost kertoo.

Frostin suunnitelmissa on, että hän jakaa laajemminkin omia neuvojaan ja tietouttaan ympäri maailman. Hän suunnittelee kiertävänsä maita puhuen muun muassa eri kaupunkien keskustoissa ihmisjoukoille.

Frost julkaisi viime vuoden syksyllä kirjan nimeltä Toddler Rules. Lisätietoja Frostista löytyy täältä! (Jofrost)

Kilpailut

Uusimmat