Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä

05.09.2014 14:35 - Heli Thoren

Paista helppo aamiaisherkku ja kruunaa se turkkilaisella jogurtilla.

Kaneli-banaanipannukakut

4 hengelle


2 banaania

4 kananmunaa

1 tl vaniljasokeria

1 tl kanelia

Paistamiseen: voita tai kookosöljyä

Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia


1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.

2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.

3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.


Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.

Kilpailut

Uusimmat