Omistatko Ikea-huonekaluja? Katso mitä Ikea-huonekalusi kertoo sinusta

24.09.2013 08:45 - Karoliina Kotala

Huonekalumyymäläketju Ikea on nykyisin lähes jokaisen lähellä ja sen edullisten hintojen vuoksi kyseisen merkin huonekaluja löytyykin melkeinpä jokaiselta.

Ikealta löytyy myös niin sanottuja klassikkotuotteita, jotka löytyvät lukemattomilta suomalaisilta. Katso, mitä omistamasi Ikea-huonekalu kertoo sinusta:

EXPEDIT-hylly:
Rakastat kirjoja ja haluat, että ne ovat näkyvässä osassa kotiasi. Toivot, että vieraasi kysyisivät kirjoistasi, joita omistat, koska olet niistä ylpeä.

MALM-sänky:
Sisustat mielelläsi kotiasi ja haluat sen näyttävän hyvältä. Pidät kotisi siistinä ja osaat hyödyntää tilan hyvin. Petaat aina sänkysi siististi.

LACK-pöytä:
Uskot pystyväsi pitämään kotisi siistinä ja päätätkin niin aina siivottuasi kotisi. Pidät kyseisestä pöydästä, koska uskot vakaasti, että saat pöydän pinnan pidettyä siistinä, kun laitat kaukosäätimet ja lehdet alemmalle tasolle piiloon. Totuus on kuitenkin, että nopeasti koko asuntosi ja pöytäsi ovat rojun peitossa.

MALM-lipasto:
Muutit hiljattain yhteen rakkaasi kanssa ja lupaatte jakaa lipaston hyllyt puoliksi. Omat vaatteesi valtaavat kuitenkin nopeasti jokaisen laatikon ja lipaston pintaa peittää tavarakerros. Olette kiireisiä ja arvostatte helppoutta.

SOLSTA-rahi:
Rakastat juhlia ja pidät ystäviäsi suuressa arvossa. Haluaisit ostaa raheja lukemattomia kappaleita ja käyttää niitä tuoleina juhlissasi. Et useinkaan lepäile aloillasi, vaan liikut ja matkustelet paljon.

SKUBB-lokerikot:
Olet värikäs ihminen ja haluat kotiisikin väriä. Olet leikkisä ja mielikuvituksellinen sisustaja, mutta ymmärrät myös tilan tuomat haasteet ja olet lahjakas setvimään niitä.

STRANNE-valaisin:
Olet taiteilijasielu, joka arvostaa vapautta ja itsensä ilmaisua. Olet kuitenkin myös hiukan saamaton ja heität mielummin lampun roskiin, kuin lähdet ostamaan siihen uusia hehkuja.

KARLSTAD-sohva:
Kyseinen sohva on ensimmäinen omistamasi sohva ja olet siitä ylpeä. Nukahdat usein sohvallesi illan tullen ja vietät muutoinkin paljon aikaa kotona ja television edessä.

BESTÅ-tv-taso:
Kotisi näyttää siistiltä, hillityltä ja aikuismaiselta. Et omista turhaa tavaraa ja kotisi on tilava. Olet harvoin kotona etkä juuri edes katso televisiota.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat