Laihdu syömällä oikein: 5 supervälipalaa

18.05.2014 20:15 - Heli Thoren

Kun valitset välipalan oikein, siitä voi olla painonpudotuksessa jopa hyötyä.

Vaivaako nälkä? Älä popsi mitä sattuu, vaan syö hyviä välipaloja. Kun valitset herkkusi oikein, parhaassa tapauksessa saat optimaalisen annoksen sekä proteiinia ja hiilihydraattia ja tuet painonpudotustasi.

Omena ja rasvaton maito

Hedelmä on hyvä välipala, mutta kun yhdistätä siihen proteiininlähteen, tulee siitä vielä parempi. Kun juot lasin rasvatonta maitoa omenan kanssa, maidon proteiini auttaa sinua pysymään kylläisenä pidempään.

Avokado ja raejuusto

Jos kaipaat ruokaisampaa ja tuhdimpaa välipalaa, täytä puolikas avokado raejuustolla. Jälleen sama proteiinin ja hiilihydraatinin liitto toimii hyvin.

Hapankorppu tonnikalalla

Laita ruiskorpun päälle purkkitonnikalaa (vedessä). Kalasta saat paitsi proteiinia myös Omega3-rasvahappoja. Yhdessä korpussa kaloreitakaan ei ole kuin nimeksi.

Linssit

Liota linssejä, mausta valkosipulilla ja suolalla ja jauha sauvasekoittimella tahnaksi. Tahna maistuu ihanalta vaikkapa voileivän päällä.

Smoothie rahkasta

Purkki rahkaa, 1 banaani, 2 dl rasvatonta maitoa ja 1 dl marjoja. Banaani antaa makeutta ja rahka sekä maito proteiinia. Todellinen voimajuoma, joka pitää kylläisenä pidempään.


Mistä tiedät olevasi vääränlaisella dieetillä? Lue lisää täällä.


Lähde: Health.com

Kilpailut

Uusimmat