Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Miten hyvin tunnet menneiden vuosikymmenten musiikin ja esittäjät? Testaa tietämyksesi
"Levittyy täydellisesti ja pysyy koko päivän" - testissä silmien rajaustuotteet
5 vinkkiä ikkunoiden pesuun - Marttojen ohjeilla onnistut
Paita, joka pitäisi löytyä jokaisen kaapista - ajaton klassikko, joka toimii vuodenajasta riippumatta
Kesän shortsimuoti on näyttävää ja monipuolista - mikä lookeista on suosikkisi?
Näytä lisää