Herkuttele viikonloppuna: Tiramisu on herkkujen klassikko
Italialainen tiramisu
2,5 dl espressoa
0,5 dl marsalaviiniä
5 munaa
1 dl sokeria
500 g mascarponejuustoa
200 g savoiardi-keksejä
0,5 dl kaakaojauhetta tiramisun pinnalle
1. Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
2. Kaada sokeri keltuaisten joukkoon ja vaahdota. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon valkuaisvaahto.
3. Kasta keksit espressoon. Ota vuoka ja aseta keksit siihen. Nostele puolet vaahdosta keksien päälle. Lisää toinen kerros keksejä ja loput vaahdosta.
4. Ripottele sihdillä kaakaojauhe tiramisun päälle. Peitä jälkiruoka hyvin ja anna sen tekeytyä jääkaapissa seuraavaan päivään tai ainakin parin tunnin ajan. Nauti.
Kilpailut
Uusimmat
Tänä keväänä syytä varautua poikkeusjärjestelyihin liikenteessä - taustalla kuitenkin ilahduttava syy
Kuinka paljon keskiverto suomalainen syö leipää vuodessa? Vastaus voi yllättää
Unohda pilkottavat Y2K-muodin stringit - nyt vilautellaan boksereita, osoitti Sydney Sweeney
Foreca: Lämpöennätys paukkui, mutta nyt kylmenee rajusti - lumisateet yhä mahdollisia etelässäkin
Kuvia Michael Jacksonin elämäkertaelokuvan kuvauksista julki - katso, miltä päätähti näyttää
Näytä lisää