Ilouutisia, suuri takapuoli on jälleen muotia!

08.06.2012 12:45 - Karoliina Kotala

Tuorein kauneustrendi ilahduttanee naisia, sillä muodikkain takapuoli on nyt suuri.

Kesäpaastot saa siis nyt heittää nurkkaan, sillä uusin kaunesihanne sallii takapuolella olla kokoa. Pippa Middletonin piukka takapuoli onkin jo menneen talven lumia, ja kun vielä vuosikymmen sitten Jennifer Lopez oli ainoa Hollywood-kaunotar, jonka takapuolella oli kokoa, löytyy nykyisin viihdemaailmasta lukuisia kurvikkaita tähtösiä. Upean takapuolen omaavia kaunottaria ovat muun muassa Kim Kardashian, Christina Hendricks ja Kelly Brook.

Kelly Brook

Kookkaalla takapuolella on todettu olevan myös terveysvaikutuksia. Hiljattain tehty Oxford Universityn tutkimus selvitti, että rasvan kertyminen takapuoleen on monin verroin terveellisempää kuin rasvan kertyminen keskivartaloon.

Kookkaan takapuolen saamiseksi kannattaa kuitenkin hylätä donitsit ja täyttää ruokavalio proteiinilla. Ruoka-asiantuntijan mukaan proteiini on tärkeää lihasten kasvun kannalta ja kookkaat pakaralihakset takaavat kookkaan, mutta kiinteän takapuolen. Toki mielikuvan kookkaammasta takapuolesta saa myös kohottavilla alushousuilla, ja pukeutumisessa takapuolen koko korostuu, kun korostat kurvejasi naisellisella vyöllä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat