Brittinäyttelijän meikkityyli hipoo täydellisyyttä - katso ja kopioi

19.09.2014 08:25 - Rea Tallgren

Esimerkiksi Doctor Who -sarjasta tuttu Billie Piper edusti tyrmäävän upeana meikkityylissä, jonka kopioiminen on helppoa.

Billie Piper, 31, suosii yleensä luonnollisia meikkityylejä. Naisen tuore look on niin kaunis, että se hipoo täydellisyyttä. Lisäksi se on meidän onneksemme helppo kopioida itsekin.

1. Piperin meikin tärkein yksityiskohta on päivettynyt ja raikas iho. Jos kesän rusketukset ovat jo karisseet, saa vaikutelman huijattua itseruskettavilla tai sävyttävällä voiteella.

2. Tärkeä yksityiskohta ovat varjostukset sekä helmiäishohde poskilla, joka tuo raikkautta kasvoille. Katso kätevät varjostusohjeet tutorial-videostamme tästä.

3. Tummat kulmakarvat ovat Piperin kasvojen kiinnekohta, ja ne ovatkin hyvin huolella nypityt ja värjätyt. Paksut ja luonnolliset kulmat ovat nyt muotia. Omia kulmiaan saa tummennettua luomivärillä, meikkikynillä tai kulmakarvageeleillä. Pidä huoli siitä, että lopputulos on pehmeä, eikä keinotekoisen kulmikas.

4. Silmämeikin ei tarvitse olla tumma. Muutama kerros ripsiväriä riittää ja halutessaan yläluomelle aivan silmän tyveen voi vetää ohuen mustan rajauksen. Muista laittaa ripsiväriä myös alaripsiin!

5. Raikkaan kokonaisuuden kruunaa oranssi tai korallinvärinen huulipuna, joka korostaa joko aitoa tai keinotekoista päivetystä ihanasti.

Arvioimme aiemmin laajassa testissämme parhaat itseruskettavat. Lue tuo juttu tästä.

Kilpailut

Uusimmat