Myöntäminen on vaikeaa: 6 merkkiä paljastavat sinun katuvan tatuointiasi

25.09.2014 20:41 - Senni Loikala

Monia saattaa kaduttaa iholle ikuistettu tatuointi. Voi kuitenkin olla pitkä prosessi, että myöntää edes itselleen tehneensä virheen.  

Aina iholle tatuoitu kuva ei olekaan ilonaihe. Voi mennä pitkään, ennen kuin myöntää edes omassa mielessään katuvansa sen ottamista. Itselleen ei kuitenkaan kannata valehdella. Vaikka tatuoinnin poistattaminen on kallista, aikaa vievää ja laserilla tehtävät operaatiot kivuliaita, on tatuoinnista eroon hankkiutuminen monesti paras ratkaisu katumuksen iskettyä.

Pelkäätkö sinä, että olet tehnyt virheen otettuasi tatuoinnin? Alla kuusi merkkiä, jotka voivat paljastaa katumuksesi.

1) Tahdot peittää tatuointisi muiden katseilta. Pyrit piilottamaan ihollasi olevan kuvan usein tai jopa joka päivä. Et osaa kuvitella, että tatuointi olisi enää osa tyyliäsi.

2) Olet tehnyt muutoksia tyyliisi tatuoinnin takia. Et enää käytä samanlaisia vaatteita tai kampauksia, riippuen missä tatuointisi sijaitsee, jotta saisit kuvan piiloon.

3) Et mielelläsi puhu tatuoinnistasi. Voi olla, ettet mielelläsi keskustelisi tatuoinnistasi. Kun joku kysyy kuvasta, saatat vaivaantua.

4) Ajattelet muiden pitävän tatuointiasi rumana. Tarkkailet hetkiä, jolloin ihmiset noteeraavat kuvan ihollasi. Tulkitset, etteivät he pidä kuvasta.

5) Tatuoimaton iho näyttää kadehdittavan kauniilta. Olet alkanut pitää puhdasta hipiää aiempaa kauniimpana. Puhtaan ihon saaminen tuntuu kohdallasi äkkiseltään saavuttamattomalta.

6) Tatuoinnista ei ole tullut osa identiteettiäsi. Ottamasi kuva tuntuu ennemmin vieraalta ja hävettävältä, kuin että se olisi osa sinua.

Uutisoimme aiemmin, miten tatuoinnista voi päästä eroon. Lue laser-operaatioita tekevän Malin Ehnqvistin haastattelu täältä.

Kilpailut

Uusimmat