Kylie Jenner piilottelee oikeaa luonnettaan julkisuudelta

05.03.2015 14:15 - Senni Loikala

Reality-tähti Kylie Jenner avautuu julkisuuskuvastaan ja miten se on vaikuttanut häneen. Jenneristä tuntuu, ettei hän saa tehdä virheitä.

Kylie Jenner, 17, ei tahdo esitellä elämäänsä ja itseään kuin avointa kirjaa, vaikka hän on tullut tutuksi koko maailmalle Keeping Up with the Kardashians -realitysarjasta.

- En todella ole päästänyt faneja tutustumaan itseeni paljonkaan; olen sulkenut vähän ovea, Jenner paljastaa.

Tähden mukaan tositelevisio vie hänen elämästään noin kymmenen prosenttia, vaikka ihmiset usein ajattelevat sen olevan hänelle kaikki kaikessa.

- Minusta tuntuu, että kasvaessani minulla ei ole ollut varaa erehdyksille; minulla ei ole varaa tehdä virheitä. Kasvaakseen ja oppiakseen ihmisen täytyisi tehdä virheitä, mutta minun kohdallani tilanne on eri, koska koko maailma tietää jokaisesta pikkujutusta, mitä teen, kertoo Jenner.

Hän on yksi maailman seuratuimpia henkilöitä sosiaalisessa mediassa. Jennerin Instagram-tilillä on reilu 18 miljoonaa seuraajaa. Siitä huolimatta hän ei kerro kaikkea virtuaalimaailmassa.

- Instagramissa olen lähes kuin eri ihminen. Näytän vain sen, mitä tahdon ihmisten näkevän.

"Minussa on hengellinen puoli"

Monet saattavat pitää Jenneria pinnallisena, mikä ei naisesta ole totta. Toki materia on hänelle sinänsä tärkeää, mutta hän vakuuttaa, että elämässä täytyy olla muutakin.

- Minussa on ehdottomasti hengellinen puoli ja tahdon rehellisesti hyvää kaikille. En ole materialistinen, vaikka rakastan vaatteita ja muuta vastaavaa, mutta en tarvitse niitä elääkseni, Jenner sanoo.

Naisen mukaan hän on saanut nuoresta saakka melko pitkälle kaikkea, mitä hän on tahtonut. Se ei kuitenkaan tarkoita, että ihmisestä tulisi automaattisesti bimbo.

- Voit joko mennä sille tielle, että olet pilalle hemmoteltu ja itsekeskeinen, tai ymmärtää, ettei se ole kaikki. Minä olen löytänyt tapoja todella nauttia elämästä, Jenner sanoo.

Alla Fault-lehden kansikuva, jonka Jenner postasi Instagram-tililleen.

Seuraava artikkeli: Kylie Jennerin turbohuulet hakevat vertaistaan: Katso tuore kuva

Lähde: Fault

Kilpailut

Uusimmat