Ellinooran uutuusvideo sai ensi-illan: Katso Ei hävittävää (AEIOUAO)

02.04.2015 12:10 - Mikko Räsänen

Kuuma laulajalupaus Ellinoora julkaisi tuoreen musiikkivdeon.

Ellinooran, 21, esikoisalbumia on tehty pitkään ja hartaasti.  Vihdoin työ alkaa olla siinä pisteessä, että albumin julkaisu lähestyy ja suuri yleisö pääsee näkemään, miksi musiikkimaailman ammattilaiset ovat olleet innoissaan tästä nuoreesta laulajasta.

Tänään Voicen sivuilla sai ensi-iltansa Ellinooran tuore musiikkivideo Ei hävittävää (AEIOUAO). Näin Ellinoora kertoo videosta.

"Halusin videosta kappaleen näköisen. Aluksi videossa on läsnä ihmisen epävarmuus, niin minussa kuin muissa videon ihmisissä.
Kappaleen kasvaessa ihmiset heittävät pelkonsa roskiin ja uskaltavat näyttää tunteensa vapautuneemmin. Minä lähden ulos talosta, matkalle jonka päämäärää en tiedä. Se kuvastaa kappaleen tarinaa. Sokeaa uskallusta ja rohkeutta sekä luottoa siihen, että vilpittömyys kantaa. Silloin herää eloon ja voi lähteä vaikka metsään tanssimaan."

"Ohjaaja Jenni Salonen sai idean toimimaan käytännössä äärimmäisen hyvin. Kolmeen ja puoleen minuuttiin mahtuu paljon: Aluksi video hämmentää ja herättää kysymyksiä mutta loppu sinetöi kaiken: Täytyy uskaltaa olla se mitä on, tuntea sitä mitä tuntee ja näyttää se."

"Videoon löydettiin myös hienot lokaatiot. Kuvasimme muun muassa hylätyssä tulitikkutehtaassa jossa ei ollut sähköä, vettä tippui katosta ja oli jäätävän kylmä. Mutta se oli sen arvoista!"

Kilpailut

Uusimmat