Haasteista selvinnyt Haloo Helsinki!: "Olemme löytäneet nyt oman juttumme"

16.08.2014 16:15 - Susanna Karttunen

Elli ja Jere kertoivat The Voicelle urallaan kohtaamistaan vaikeuksista ja bändin lokakuussa ilmestyvästä levystä.

Eilen viidennen albuminsa ensimmäisen singlen julkaissut Haloo Helsinki! kertoi The Voicelle yhdessäoloaikanaan kohtaamistaan haasteista.

Laulaja-basisti Elli Haloo kertoo, että niin kuin ylipäätänsä missä tahansa pitkässä suhteessa, yhteen kasvaminen on ollut myös heille välillä todella haastavaa. Kahdeksan vuoden aikana bändiläiset ovat ehtineet lähentyä ja kasvaa ihmisinä.

- Aloitettiin silloin niin teineinä koko touhu. Nyt ollaan aikuistuttu, Elli pohtii.

Ellistä tuntuu hienolta, että bändin jäsenet saavat tehdä sitä, mikä on heille kaikkein ominta.

- Ollaan aika hyvin löydetty oma hommamme. Tällä ja viime levyllä kaikki on ollut omaa matskua. Se on ollut hieno haaste meille, Elli luonnehtii.

Bändi ei vielä paljoa tulevasta albumistaan paljasta, mutta kertoo, että siitä on tulossa laaja ja monitasoinen.

- Levyn nimi Kiitos ei ole kirosana kertoo jo jotain. Beibi on hyvä aloitus tuolle koko latalle, Elli sanoo.

- Tuo albumi on todella cool meidän mielestä. Uusia juttuja ja uusia perspektiivejä ylipäätänsä. Ollaan vähän vielä pantattu sitä. Antaa nimen vielä vähän hautua ihmisillä, kitaristi Jere Marttila kertoo.

Etenkin yhtyeen edellinen levy menestyi todella hyvin. Menestys ei kuitenkaan tuonut paineita uusien biisien tekemiseen, päinvastoin.

- Viime levy Maailma on tehty meitä varten antoi aika hyvää buustia ja tekemisen halua taas. Sen takia me lähdettiinkin saman tien viime vuonna tekemään uusia biisejä. Tammikuusta toukokuuhun tänä vuonna purkitettiin tuo uusi levy. Ollaan tosi ylpeitä tuosta levystä ja innolla odotetaan, että ihmiset kuulevat sen, Jere kertoo.

Beibi-singlen musiikkivideo julkaistiin eilen. Voit katsoa videon täältä. Haloo Helsinki! julkaisee viidennen studioalbuminsa Kiitos ei ole kirosana 3. lokakuuta.

Kilpailut

Uusimmat