Pori Jazzeille saapuva Paloma Faith paljasti Suomi-muistonsa

06.06.2012 23:15 -

Pori Jazzeilla esiintyvä brittitähti Paloma Faith kertoi Voicen haastattelussa, millaisia muistoja hänellä on Suomesta.

Tuleva Pori Jazz -keikka ei ole Paloma Faithille ensimmäinen Suomen-visiitti. Tähti esiintyi pari vuotta sitten Seinäjoen Provinssirockissa, josta laulajalla on hyviä muistoja.

- Suomalaiset olivat todella hauskoja, ihania ja hymyileviä. Myönnettäköön, etten pystynyt juuri katselemaan maisemia, sillä festivaali oli maaseudulla. Muistan kuitenkin, että oli tosi kaunista ja kaikki kohtaamani ihmiset olivat todella lämminhenkisiä. Odotan, että pääsen takaisin Suomeen.

Huimaa suosiota erityisesti kotimaassaan Briteissä jo Do You Want the Truth or Something Beautiful? -debyytillään kerännyt Paloma julkaisi juuri uuden Fall To Grace -pitkäsoiton. Laulaja sanoo lähestyneensä kakkoslevyn tekemistä melko riisutulla tavalla.

- Kiersin ensimmäisen levyn tiimoilta pitkään. Tätä levyä varten rupesin kirjoittamaan kappaleita puolitoista vuotta sitten. Kirjoitin biisejä pianolla ja kitaralla, sillä tarkoitus oli saada aikaan sävellyksiä, jotka seisoisivat omilla jaloillaan - ilman isoa tuotantoa. Kokonaisuutena levyn teko oli kyllä uskomattoman hieno kokemus.

Paloma Faith esiintyy Pori Jazzeilla 21. heinäkuuta.

Kilpailut

Uusimmat