The Rasmus sekoili ja fiilisteli Helsingissä

18.04.2012 17:45 - Mikko Räsänen

The Rasmus juhli eilen uuden albuminsa ilmestymistä The Circuksessa järjestetyllä levynjulkaisukeikalla.

The Rasmus -fanien pitkä odotus päättyy viimein, sillä hittibändin The Rasmus -albumi ilmestyi tänään. Bändi juhlisti neljän vuoden levytystauon jälkeen ilmestyvää uutuuslevyään levynjulkaisukeikalla eilen The Circus -yökerhossa.

Pitkän tauon aikana bändin muusikot ovat voineet toteuttaa omia sooloprojektejaan. Esimerkiksi basisti Eero Heinonen on kynäillyt musiikkia ainakin Emma Salokoskelle ja Lauri Ylönen käynnisti The Rasmuksen rinnalle oman soolouransa, joka poiki sooloalbumin lisäksi hittikappaleet Heavy ja In The City.

Eilen The Rasmus oli taas yhdessä kotimaisen yleisön edessä ja soitti läpi koko The Rasmus -uutuuslevynsä kappale kappaleelta.

Uudet biisit olivat vielä haasteellisia yhtyeelle, sillä keikalle mahtui myös erilaista sekoilua. Esimerkiksi singlebiisi I'm A Mess jouduttiin aloittamaan kokonaan uudestaan bändin sekoiltua soitossaan. End of the Storyn aikana rumpali Aki Hakala taas onnistui hajottamaan rumpusettinsä.

Yllätykset eivät haitanneet, vaan niin yleisö kuin bändi näytti nauttivan joka hetkestä täysin rinnoin.

- Paljon on tehty promoa uuden levyn tiimoilta ja nyt kaikki huipentui tähän. Oli ihan huippufiilis olla lavalla, vaikka kaikki hajosi. Tuntui, että vähän joka biisissä kävi jotain, hyväntuulinen Lauri naureskeli keikan päätyttyä.

Keikan jälkeen The Rasmus huomioi yleisönsä upealla tavalla. Koko bändi tuli takahuoneesta yleisön sekaan ja vaihtoi kuulumisia, jakoi nimikirjoituksia ja poseerasi fanikuvissa niin kauan, että jokainen bändiä odottanut fani oli tullut huomioiduksi.

Varsinainen The Rasmuksen Suomen kiertue alkaa vasta kesän jälkeen. Yleisö saattaa silloin kuulla uusien Rasmus-hittien lisäksi myös Laurin soololevyn kappaleita.

- Se on mahdollista. Olimme taannoin Meksikossa keikalla ja soitimme siellä Heavyn. Hyvin tuntui jengi diggaavan. Tosin se kappalehan oli alun perin tarkoitettukin Rasmukselle, Lauri kertoi.

Alla kuvia eiliseltä levynjulkaisukeikalta.

The Rasmuksen eilisen keikan yleisössä oli runsaasti julkisuuden henkilöitä. Katso kuvagalleria Rasmuksen julkkisfaneista täältä.

The Circuksessa ollut The Voice of Finland -finalisti Kim Koskinen seurasi konserttia kauniin vaimonsa kanssa. Voicen kuvaajan sai pariskunnan poseeraamaan yhteiskuvassa, joka on nähtävissä täällä.

Kilpailut

Uusimmat