Unelmat murskaksi? Suosituilla laulukisafinalisteilla ei levytyssopimuksia

30.05.2012 07:45 - Eeva Rajala

Iltapäivälehdet kertovat tänään, miten esimerkiksi Voice of Finland -kilpailussa toiseksi sijoittunut Saara Aalto ei vielä ole saanut levytyssopimusta.

Aallolle ei lukuisista yrityksistä huolimatta ole irronnut vielä levytyssopimusta, mutta nainen kertoo neuvottelujen olevan kesken. Nainen myöntää Ilta-Sanomille, ettei tiedä, kuka julkaisee levyn, sillä yhteistyökumppanit ovat vielä haussa. Lehtien mukaan VoF-kilpailijoista voittajalla Mikko Sipolalla, Jesse Kaikurannalla ja Mikko Herrasella on tällä hetkellä jo sopimukset. Sen sijaan korkealta ja kovaa laulavan Kim Koskisen levytyssopimuksesta ei vielä ole tietoa.

Ilta-Sanomien mukaan Idols-kisasta ponnahtaneilla Diandra Floresilla ja Torsten Borgilla levytyssopimukset ovat kunnossa. Didin debyyttilevy julkaistaan heinäkuussa ja Torstenin syksyllä. Sen sijaan kisassa toiseksi tulleen Susanna Erkinheimon kohdalla tilanne on vielä auki. Neljänneksi Idolsissa sijoittunut Heikki Tuomi on myös vielä ilman sopimusta.

Levytyssopimusten saaminen on ollut kisaajille tiukkaa kenties siksi, että kummatkin laulukilpailut kuuluivat Universal Musicille. Yleensä Idolsista sopimuksen on saanut voittajan lisäksi 1 - 2 muuta. Nyt kummastakin laulukilpailusta sopimuksen on saanut yhteensä viisi henkilöä.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat