Älä hermostu miehesi käytöksestä - hän vain osoittaa rakkauttaan

11.09.2012 17:15 - Rea Tallgren

On yleinen uskomus, että naiset ja miehet ovat täysin erilaisia. Tuoreen tutkimuksen mukaan kyse on kuitenkin lähinnä siitä, että miehet ja naiset osoittavat rakkauttaan eri tavoin.

Tuore tutkimus haastatteli peräti 168:aa pariskuntaa ja sai selville, että ne teot, joita nainen saattaa pitää itsestäänselvyyksinä, ovatkin miehen tapa osoittaa hänelle rakkauttaan.

Esimerkkinä tutkimuksessa osoitettiin, että miesten läheisyydenkaipuu ilmenee usein seksin ehdottamisena, eikä halimisena tai suukkoina, niinkuin monesti naisilla. Miehet kuitenkin pitivät seksiin ehdottamista yhtä isona rakkauden osoituksena. Miesten rakkaus näkyy myös sillä tavalla, että he haluavat harrastaa naistensa kanssa erilaisia asioita.

Rakastavat naiset sen sijaan myötäilivät miehiään ja antoivat heidän tehdä päätöksiä asioista. Lisäksi he antoivat usein miehen tehdä aloitteen seksiin. Sen sijaan tutkimuksen mukaan naiset, jotka tekivät usein aloitteen seksiin, saattoivat olla huolissaan liittonsa tilasta ja yrittää pelastaa sitä aktiivisemmalla asenteella seksiin.

Lähde: National Examiner

Kilpailut

Uusimmat