Älä tee näitä virheitä deittisivuilla

15.07.2012 14:15 -

Amerikkalaisen OkCupid-deittisivun ekspertit laativat listan niistä asioista, jotka kannattaa ottaa huomioon deittiprofiilia luotaessa.

Profiilin luominen nettideittisivuille on aikaa vaativa prosessi, sillä jokainen haluaa välittää itsestään hyvän kuvan mahdollisille kumppaneille. Monet ovatkin törmänneet hutiloidusti laadittuihin ilmoituksiin, ja klikanneet saman tien eteenpäin. Välttämällä alla listattuja asioita varmistat, että saat viestejä sopivilta kumppaneilta.

1. Älä liioittele. Tietysti kaikki haluavat antaa itsestään parhaan mahdollisen kuvan ja pienet valkoiset valheet ovat hyväksyttäviä, mutta suoranainen valehtelu ei ole suotavaa, jos tahdot kehittää kestävän parisuhteen. Totuuden muokkaaminen saattaa houkuttaa luoksesi kumppaneita, jotka eivät loppujen lopuksi ole sinulle sopivia.

2. Älä odota Sen Oikean ilmestyvän tuosta vain. Ole aktiivinen ja viestittele kiinnostaville tyypeille. Älä vain istu ja valita siitä, kuinka saat viestejä vain ihmisiltä, jotka eivät kiinnosta.

3. Ei vanhoja kuvia. Tästä on väännetty vitsiä monissa komediasarjoissa ja elokuvissa: kuvissa deittisi näyttää hekumalliselta, mutta itse treffeillä paljastuu, että kuvan ottohetkestä on kulunut kymmenen vuotta eikä henkilö muistuta kuvaansa enää lainkaan. Et haluaisi moista ikävää yllätystä sattuvan kohdallesi, eikä halua kukaan muukaan. Käytä vain tuoreita kuvia itsestäsi.

4. Älä torju kylmästi. Yleinen kohteliaisuus niin tosielämässä kuin internetissäkin on suotavaa. Jos et todella ole kiinnostunut, älä viestitä takaisin tai kiitä kiinnostuksesta ja toivota onnea etsintään.

5. Älä kerro liian vähän itsestäsi. Ihmisten on vaikea arvioida yhteensopivuuttanne vain pienen tietomäärän perusteella. Kerro erityisesti kiinnostuksen kohteistasi ja harrastuksistasi, sekä yleisesti normaalielämästäsi. Näin mahdollisten deittien on helpompi aloittaa keskustelu kanssasi joko netissä tai treffeillä.

6. Älä vaikuta epätoivoiselta. Älä kerro profiilissasi, kuinka olet kokeillut kaikkea mahdollista pikadeittailusta alkaen, mutta oikeaa kumppania ei vain löydy. Älä myöskään kalastele kohteliaisuuksia tai vähättele itseäsi profiilissasi.

7. Älä pitkitä vastausta viesteihin. Taktikointi saattaa koitua romanssin kohtaloksi, jos et halua vaikuttaa liian innokkaalta. On täysin hyväksyttävää vastata viesteihin nopeasti.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat