Näin usein keskivertopari ja keskivertosinkku harrastaa seksiä viikossa!

16.05.2012 10:45 - Karoliina Kotala

Petipuuhien aktiivisin aika kuuluu useimmalla parilla suhteen alkuaikoihin, mutta suurin osa pariskunnista pysyy viriileinä vuosienkin varrella.

Tuore tutkimus selvitti tuhannen brittinaisen ja -miehen ajatuksia seksistä, romantiikasta ja parisuhteesta. Tulokset osoittivat, että naimisissa olevat tai avoliitossa asuvat parit harrastivat seksiä keskimäärin 2,4 kertaa viikossa. Yllättävää on, että kyseisten petipuuhien aikana jopa 38 prosenttia haaveili viihdetaivaan tähdistä ja julkisuuden henkilöistä. 38 prosenttia fantasioi kuitenkin myös omasta puolisostaan.

Sinkut sen sijaan kyseisen tutkimuksen mukaan harrastivat viikossa seksiä jopa 5,3 kertaa. Huomioitavaa kuitenkin on, että sinkuiksi tutkimuksessa lienee laskettu myös seurustelevat, vaikkakaan ei avoliitossa asuvat henkilöt.

65 prosenttia naisista kertoi olevansa tyytyväinen petipuuhien kestoon, kun taas miehistä jopa 55 prosenttia toivoi sessioiden lakanoiden välissä kestävän pidempään. Miehet arvioivat tarvitsevansa aikaa esileikistä orgasmiin 45 minuuttia, kun taas naiset uskoivat selviävänsä esileikistä orgasmiin 39 minuutissa. Miehille seksin merkitys tuntui muutoinkin olevan tärkeämpi kuin suurimmalle osalle naisista, sillä jos vuorokaudessa olisi yksi lisätunti, käyttäisi 46 prosenttia miehistä sen seksin harrastamiseen. Naisista sen sijaan vain 24 prosenttia oli samaa mieltä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat