Nainen, älä tyydy keneen tahansa mieheen - Tässä 15 syytä pysyä sinkkuna

12.08.2012 17:15 - Senni Loikala

Ennen rakkaudentunnustuksia kannattaa miettiä, mistä kaikesta joutuu luopumaan toiseen sitoutuessa. Her Campus -sivusto kokosi listan sinkkuna elämisen eduista.

Monet sinkkunaiset kaipaavat kipeästi jota kuta, kenen kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Vapaudestaan kannattaa kuitenkin nauttia täysillä. Her Campus -sivusto kokosi loistavia perusteluja pysytellä sinkkuna:

1. Voit rientää mitä lennokkaimmissa tapahtumissa ja illanvietoissa ilman, että kukaan haluaa sinun jumittuvan sohvannurkkaan katsomaan elokuvia illasta toiseen.

2. Sinkkuna ei tarvitse ottaa paineita siitä, pitääkö vastapuoliskon vanhemmat sinusta.

3. Uima-altaiden ja vesistöjen lähellä saa kulkea huoletta, sillä jotkut miehet saattavat heittää naisen yllättäen veteen.

4. Useilta peitellyiltä haukoituksilta välttyy, kun ei tarvitse olla katsomassa miesporukan ikuisuudelta tuntuvaa peli-iltaa.

5. Kun Facebook-päivityksessäsi lukee yllättäen "sinkku", saatat saada kutkuttavia yhteydenottoja hurmureilta menneisyydestäsi.

6. Sinkkuna voit nauttia kirkkaanvärisistä huulipunista ilman, että väri töhriytyy kenenkään toisen huuliin.

7. Jos sinulla on miespuolisia ystäviä, sinun ei tarvitse vakuuttaa kumppaniasi siitä, että olette todella vain kavereita.

8. Joskus on yksinkertaisesti mukavaa vetää jalkaan mummokalsarit, joita ei tulisi käytettyä muiden silmien edessä.

9. Valmistautuessasi baari-iltaan sinun ei tarvitse tuntea painostusta siitä, että meikkiin ja hiustenlaittoon vierähtää tovi jos toinenkin.

10. Sinkkuna välttää sellaiset pelon ja mustasukkaisuuden kirpaisut, kun kumppanin entinen naisystävä ottaa yhteyttä häneen.

11. Komistuksia purjehtii joka suunnasta, ja olet vapaa piristämään päivääsi flirttailemalla heidän kanssaan. Lisäksi uusien miesten tapaamisessa on aina jotakin kutkuttavan ihanaa.

12. Sinun ei tarvitse suunnitella liian pikkutarkasti ajankäyttöäsi ja joutua sellaisiin valintatilanteisiin, joissa toisella puolella on kumppanisi ja toisella rakkaimmat ystäväsi.

13. Maailma on täynnä kiinnostavia kirjoja: romaaniklassikoita, sarjakuvia, taidekirjoja... Aikaa jää huomattavasti enemmän lukemiseen, kun pysyttelee sinkkuna.

14. Sinkkuna olet täysin vapaa lähtemään ulkomaille myös pidemmäksi aikaa.

15. Kuukautisten aikaan sinun ei tarvitse käydä kömpelöä ja hieman epäviehättävältä tuntuvaa selitystä siitä, miksei nyt ole hyvä hetki petileikeille.

Lisää sinkkuuden etuja löydät täältä.

Lähde: Her Campus

Kilpailut

Uusimmat