Naiskirjailijan parisuhdevinkit leviävät netissä: "Vaimo, anna miehelle seksiä aina kun hän haluaa"

14.12.2014 11:45 - Rea Tallgren

Konservatiivinen bloggaaja ja kirjailija Katelyn Carmen jakaa internetissä parisuhdevinkkejä, joita moni voi pitää vähintäänkin kivikautisina.

Katelyn Carmen on sitä mieltä, että moni avioliitto voi tänä päivänä huonosti. Hänen mukaansa syy on yksinkertainen: vaimojen huono käytös. Hänen mukaansa naisten kiittämättömyys saa aikaan en, että moni avioliitto näivettyy ja kuolee.

Hän onkin päättänyt hyvää hyvyyttään neuvoa niitä, joiden avioliitossa on ongelmia. Seksin suhteen Carmenilla on naisille hyvin selkeät ohjeet:

"Sinun sietää olla kiitollinen, että sinulla on puoliso, joka haluaa sinua ja on uskollinen sinulle. Joten kun hän haluaa seksiä, älä kiellä sitä häneltä. Vaikka sinua ei juuri silloin huvittaisikaan, kannattaa antautua."

Naisen mukaan myöskään talousasioista ei sovi valittaa.

"Vaimot, osoittakaa kiitollisuuttanne ja kunnioitustanne miestänne kohtaan pysymällä aina budjetissa ja ottamalla kaikki irti siitä, mitä teillä jo on. Olkaa tarkkoja taloutenne kanssa. Jos valitatte jatkuvasti, että teillä ei ole tarpeeksi, millä toteuttaa suuria unelmianne, on se todella ikävä tapa "kiittää" puolisoanne siitä, että hän on uskollinen ja elättää perheenne päivittäin."

Carmenin neuvot jakavat mielipiteitä. Hänen mukaansa ne ovat kuitenkin päteviä ja niitä noudattavat monet pitkässä ja onnellisessa avioliitossa elävät. Mitä mieltä sinä olet?

Lähde: Huffington post

Kilpailut

Uusimmat