Opi paremmaksi suutelijaksi! - 6 helppoa ohjetta

16.08.2012 21:45 - Mikko Räsänen

Suuteleminen ei ole vaikeaa, mutta silti jotkut ovat parempia suutelijoita kuin toiset. Amerikkalainen parisuhdesivusto listasi kuusi yksinkertaista ohjetta, joita noudattamalla jokainen voi oppia paremmaksi suutelijaksi.  

Amerikkalainen parisuhdesivusto Rockin Marriage kokosi kuusi suuteluohjetta, joihin jokaisen kannattaisi perehtyä.

1. Suutele pidempään

Suutelemisen pitäisi lyhimmilläänkin kestää pidempään kuin niistämisen. Pusun voi antaa nopeasti, mutta suudelmiin ei kuulu kiirehtiminen.

2. Käytä kieltä

Kielisuudelmissa kieli stimuloi suun pieniä hermoja. Se myös lisää molempien osapuolten syljeneritystä. Syljen erittyminen on hyvä asia, sillä sylki sisältää testosteronia, joka puolestaan kasvattaa seksuaaliviettiä. Eli syljen vaihtamisella voi myös lisätä molempien osapuolten haluja.

3. Sydämet vastakkain

Painautukaan suudellessanne niin kiinni toisiinne, että tunnette toistenne sydämenlyönnit. Se tekee suutelusta entistä intiimimpää. Ja kun huomaa, miten suuteleminen vaikuttaa toisen sykkeeseen, saa se molemmat osapuolet kiihottumaan ja nauttimaan enemmän.

4. Välttäkää rutiineja

Erityisesti pitkissä suhteissa suutelu muuttuu helposti kaavamaiseksi. Näitä kaavoja pitää yrittää rikkoa vaihtelemalla suutelun nopeutta, voimakkuutta, tyyliä. Yllätä puolisosi tekemällä jotain toisin.

5. Muista katsekontakti

Puolison silmiin katsominen juuri ennen suutelua tai pitkän suutelusession aikana lisää sen tunnelatausta. Jos et sulje silmiäsi suutelun aikana, niin älä anna katseesi harhailla sivuille. Se luo mielikuvan, että et ole läsnä, vaan mietit muita asioita.

6. Käytä käsiäsi

Vaikka suutelu tehdään huulilla, ei mikään kiellä käyttämästä käsiä samalla. Vedä suutelusi kohde lähellesi, paina häntä itseäsi vasten, silitä häntä, vie kasvosi hänen hiuksiinsa tai niskaansa. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Lähteet: Rockin Marriage, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat