Miten näyttää hyvältä 20 vuoden päästä? Lue vinkit!

19.07.2012 12:15 -

Refinery29 –sivusto neuvoo miten näyttää nuoremmalta tulevaisuudessa. Muutaman helpon vinkin avulla voit vaikuttaa siihen miten vanhenet.

Jos arvokas vanhentuminen kuuluu tulevaisuutesi haaveisiin on syytä tarttua toimeen jo tänään!

1. Suojaa ihosi

Rasvaa kasvosi ja kaulasi joka päivä kasvorasvalla, jossa on aurinkosuojaa. Jotta sinullakin olisi tulevaisuudessa esimerkiksi supermalli Linda Evangelistan ihoa muistuttava kaunis ja sileä iho, tulee sinun harkita päivittäistä aurinkorasvan käyttöä. Ihanteellista olisi käyttää päivävoidetta, jossa on SPF 15 ja levittää voidetta myös kaulalle.

2. Syvähoida hiuksiasi viikottain - ikääntyminen aiheuttaa hiusten ohentumista

Ikääntyessä tietyt asiat vaikuttavat hiusten kuntoon. Stressi, hivenaineiden puute, hormoniepätasapaino ja matalat rauta-arvot kaikki vaikuttavat hiusten vahvuuteen, ja laatuun. Asiantuntijat suosittelevat viikoittaista syvähoitoa, jotta hiuksesi saavat tarvitsemansa hoidon. On myös syytä valita hoitavat tuotteet, jotta hiuksesi kestävät paremmin muotoilun aiheuttamia vahinkoja.

3. Muista syödä monipuolisesta.

Vanhenemiselta kukaan ei välty, mutta avain terveeseen ja nuorekkaaseen elimistöön on monipuolinen sekä terveellinen ruokavalio. Se mitä syöt vaikuttaa myös ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointiin. Hyviin rasvoihin kuuluvat hasselpähkinät, avokado ja oliivi öljy. Lehtikaali ja pinaatti sisältävät runsaasti proteiinia, rautaa ja antioksidentteja, jotka hidastavat vanhenemista.

Lue tarkemmat englanninkieliset ohjeet tästä.

Lähde: Refinery29

Kilpailut

Uusimmat