Näin saat litteän vatsan - 10 ruokaa, jotka poistavat nestettä!

29.05.2012 15:45 - Karoliina Kotala

Kesähelteet ja bikinikausi lähestyy. Useat stressaavat kilojen karistamisesta, mutta suuren muutoksen vyötärönseudulle voi tehdä pienillä ruokavalinnoilla.

1. Kurkku: Tuorekurkku on helppo ja nopea välipala, joka koostuu pääosin vedestä. Kurkku ei turvota ja päinvastoin nauttimasi neste poistuessaan vie turvotusta.

2. Vesimeloni: Kuten kurkkukin, vesimeloni on lähes pelkkää vettä. Lisäksi se on maultaan makea ja raikas, ja toimii vaikkapa hyvänä jälkiruokana, vaikka ei sisälläkään sokeria.

3. Parsa: Parsa poistaa nestettä elimistöstä, joten nauti illalla muutama annos parsaa ja aamulla turvotus on tiessään.

4. Banaani: Jos nautit edellisenä iltana suolaista ruokaa, voit minimoida vahingon banaanilla. Banaanin sisältämä kalium ehkäisee turvotusta.

5. Kananmunan valkuaiset: Nauti ennen rannalle menoa kananmunan valkuaisista tehty kokkeli. Se sisältää runsaasti proteiinia, joka vie nälän, mutta ei turvota, ja se poistaa myös nestettä.

6. Punaiset viinirypäleet: Pääset makeanhimosta kevyesti eroon punaisilla viinirypäleillä, jotka myös vähentävät ilmaa vatsassa ja siten turvotusta.

7. Maustamaton jogurtti: Se sisältää runsaasti proteiinia, edistää ruoansulatusta. Valitse kuitenkin vähäsokerinen jogurtti.

8. Jäätee: Juoma pitää sisällään runsaasti vettä, mutta muista valita sokeriton versio.

9. Avokaado: Pitää hyvin nälän poissa ja sisältää runsaasti terveellisiä rasvoja.

10. Mantelit: Ne pitävät turvotuksen poissa, mutta pitävät myös hyvin nälkää.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat